Σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε το RoboCop: Rogue City

Επίσημη ανακοίνωση από την Nacon
30 Ιουνίου 2023 19:32
Σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε το RoboCop: Rogue City

Η Nacon και η ομάδα ανάπτυξης Teyon ανακοίνωσαν ότι καθώς οδεύουμε προς την κυκλοφορία του RoboCop: Rogue City, όσοι θέλετε θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τον τίτλο λίγο πριν κυκλοφορήσει.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε ότι από τις 3 έως τις 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένα playtest, στο Steam, από το οποίο θα μπορείτε να παίξετε τον τίτλο και να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτόν. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη δοκιμαστική περίοδο πατώντας εδώ.

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε:

Η ομάδα μας, η Teyon εργάζεται για τον ολοκαίνουργιο τίτλο μας, το RoboCop: Rogue City. Στο σημείο ανάπτυξης που βρισκόμαστε τώρα ζητάμε το feedback των παικτών για να βελτιώσουμε την εμπειρία του παιχνιδιού.

Καθώς το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη ίσως αντιμετωπίσετε μερικά bugs κατά τη διάρκεια του playtest. Οπότε μη διστάσετε να τα μοιραστείτε μαζί μας, έτσι ώστε να μπορούμε να τα φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Στόχος μας με αυτό το Playtest είναι να εστιάσουμε στην εξισορρόπηση.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το RoboCop: Rogue City είναι ένα shooter πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται φυσικά στο Detroit.

Η πόλη αυτή βρίσκεται τώρα λίγο πριν την καταστροφή, με τους ανθρώπους να παλεύουν για την επιβίωσή τους και άλλοι να απολαμβάνουν μια πλούσια ζωή. Έτσι, ο θρυλικός RoboCop, το cyborg της αστυνομίας, θα αναλάβει πολλές αποστολές για να επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια στους πολίτες και παράλληλα για να προστατέψει την πόλη του.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο θρυλικός Peter Weller, ο οποίος έχει δώσει σάρκα και οστά στον θρυλικό χαρακτήρα των ‘80s, θα δανείσει τη φωνή του και στο παιχνίδι.

Το RoboCop: Rogue City θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC αυτόν τον Σεπτέμβριο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία του.

Tags: