Έρχεται επίσημο RoboCop παιχνίδι για κονσόλες και PC

Από την ομάδα του Terminator: Resistance
07 Ιουλίου 2021 13:21
Έρχεται επίσημο RoboCop παιχνίδι για κονσόλες και PC

Άλλη μια λατρεμένη ταινία δράσης από τη δεκαετία του ’80 ετοιμάζεται να εισβάλει στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. Συγκεκριμένα, η publishing εταιρία Nacon αποκάλυψε το RoboCop: Rogue City, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες.

Ναι, πρόκειται για το πρώτο επίσημο RoboCop παιχνίδι για κονσόλες και PC μετά από 18 χρόνια. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Teyon, το στούντιο που πρόσφατα κυκλοφόρησε τα Terminator: Resistance και Rambo: The Video Game. Το παιχνίδι θα αφηγείται μια πρωτότυπη ιστορία που θα βασίζεται ωστόσο στα γεγονότα των πρώτων τριών RoboCop ταινιών. Οι παίκτες θα αναλάβουν φυσικά το ρόλο του μισού ανθρώπου, μισού ρομπότ αστυνομικού, προσπαθώντας να φέρουν τη δικαιοσύνη στους επικίνδυνους δρόμους του παλιού Detroit.

Ακολουθεί το σύντομο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, καθώς και οι πρώτες concept art εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, ωστόσο αυτό σίγουρα θα αλλάξει μελλοντικά.