God of War: Ragnarok | Μάθαμε τι ισχύει για την αναβάθμιση των PS4 αντιτύπων σε PS5

Η Sony υπενθυμίζει την πολιτική της στους χρήστες
07 Ιουλίου 2022 11:27
God of War: Ragnarok | Μάθαμε τι ισχύει για την αναβάθμιση των PS4 αντιτύπων σε PS5

Πριν μερικές ώρες, το PlayStation έσπασε τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου God of War: Ragnarok, το οποίο τελικά δε θα χάσει το 2022. Συγχρόνως, η εταιρία αποκάλυψε και ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις διάφορες εκδόσεις του τίτλου.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, το PlayStation υπενθύμισε στους κατόχους PS4 που σκέφτονται να κάνουν τη μετάβαση στην κονσόλα νέας γενιάς, τι ακριβώς θα ισχύει με την αναβάθμιση των PS4 αντιτύπων του God of War: Ragnarok στις αντίστοιχες PS5 εκδόσεις.

Έτσι, μετά το θέμα που είχε προκύψει πέρυσι με το Horizon Forbidden West, το PlayStation τηρεί τη δέσμευσή του και επιβεβαίωσε ξανά και ρητά πως όλα τα PS4 αντίτυπα του God of War: Ragnarok θα προσφέρουν την δυνατότητα αναβάθμισης σε PS5. Έτσι, όσοι θέλουν να απολαύσουν τις επιπλέον λειτουργίες του DualSense χειριστηρίου, τα καλύτερα γραφικά και όλα όσα ακόμη θα προσφέρει η PS5 έκδοση, θα μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση πληρώνοντας €10. Από την άλλη, αν κάποιος επιλέξει να μην πληρώσει, θα εξακολουθεί να μπορεί να παίξει με το PS4 αντίτυπό του στο PS5, μέσω της backwards compatibility λειτουργίας της κονσόλας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Digital Deluxe, Collector’s και Jötnar εκδόσεις θα περιλαμβάνουν εκ των προτέρων και τις δύο εκδόσεις.

Το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να δείτε το ‘Father and Son’ CG trailer πατώντας εδώ.