Το The Division Resurgence φέρνει τη σειρά της Ubisoft στα Android και iPhone (BINTEO)

Δείτε το πρώτο trailer
06 Ιουλίου 2022 20:25
Το The Division Resurgence φέρνει τη σειρά της Ubisoft στα Android και iPhone (BINTEO)

Μετά το πολυσυζητημένο Diablo Immortal που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τώρα έγινε γνωστό πως ένα ακόμη πασίγνωστο franchise θα βρει το δρόμο του στα Android και iPhone smartphones. Ο λόγος γίνεται για το Division της Ubisoft, το οποίο υποδέχεται ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο, το Tom Clancy’s The Division Resurgence.

Πρόκειται για μια free-to-play, third-person shooter RPG εμπειρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις mobile συσκευές, με controls και user interface που εγγυούνται μια ομαλή εμπειρία τόσο για τους βετεράνους της σειράς όσο και για τους νέους παίκτες.

Το Resurgence θα αφηγηθεί μια νέα ανεξάρτητη ιστορία και η δράση του θα λαμβάνει χώρα σε ένα τεράστιο open world με λεπτομερή γραφικά, το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα. Μάλιστα, το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί τόσο solo όσο και σε co-op, προσφέροντας μια ποικιλία PvE δραστηριοτήτων.

Φυσικά, θα υπάρχουν classes, πλούσιο οπλοστάσιο με gear και όπλα και προκλητικοί εχθροί για να δοκιμάσουν τις ικανότητες των παικτών. Αξίζει να σημειωθεί πως καθώς θα παίρνουν levels, οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν και νέα specializations που θα συνδέονται με μοναδικά όπλα και gadgets.

Τέλος, έγινε γνωστό πως τα γεγονότα του Tom Clancy's The Division Resurgence θα λαμβάνουν χώρα σε μια σύγχρονη εκδοχή της Νέας Υόρκης, μετά την κρίση, προσφέροντας έτσι μια μοναδική προοπτική για τα βασικά γεγονότα της ιστορίας που έχουν λάβει χώρα στο Tom Clancy's The Division και στο Tom Clancy's The Division 2.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να είστε μεταξύ των πρώτων που θα δοκιμάσουν το Resurgence, μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τις επερχόμενες δοκιμαστικές εκδόσεις πατώντας εδώ.