Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέα απολαυστικά gameplay πλάνα από το A Plague Tale: Requiem

Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για το νέο τίτλο της Asobo
23 Ιουνίου 2022 19:47
Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέα απολαυστικά gameplay πλάνα από το A Plague Tale: Requiem

Η Focus Entertainment και το Asobo Studio έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα μεγάλης διάρκειας gameplay βίντεο από το επερχόμενο A Plague Tale: Requiem. Εκτός από τα νέα πλάνα, όμως, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, το οποίο θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Οκτώβριο.

Στα νέα gameplay πλάνα, το στούντιο μάς δείχνει ξανά την Amicia και τον Hugo, καθώς περνούν μέσα από ένα τεράστιο λατομείο, το οποίο είναι περικυκλωμένο από στρατιώτες που τους ψάχνουν και θέλουν να τους αιχμαλωτίσουν. Ωστόσο, τα δύο αδέρφια δεν πτοούνται και είναι έτοιμα να λερώσουν ξανά τα χέρια τους.

Παρακολουθήστε πώς εξελίσσονται όλα και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το συγκλονιστικό ταξίδι τους, σε έναν βάναυσο κόσμο που κόβει την ανάσα.

Στο A Plague Tale: Requiem οι Amicia και Hugo ταξιδεύουν πλέον νότια για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή σε μια προσπάθεια να ελέγξει ο Hugo την κατάρα του. Ωστόσο οι δυνάμεις του ξυπνούν και πάλι φέρνοντας θάνατο και καταστροφή υπό τη μορφή των αιμοδιψών αρουραίων. Το κλειδί στην υπόθεση θα είναι να φτάσουν σε ένα νησί που έχει προφητευθεί ότι θα τον σώσει.

Πότε κυκλοφορεί το A Plague Tale: Requiem;

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, ενώ θα φτάσει και μία Cloud version στο Nintendo Switch. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως ο τίτλος θα βρίσκεται από την πρώτη ημέρα διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass (PC, Xbox, Cloud).