Diablo IV: Η Blizzard έχει δουλέψει πολύ σκληρά για το campaign

Το οποίο θα διαρκεί 35 ώρες
18 Ιουνίου 2022 12:49
Diablo IV: Η Blizzard έχει δουλέψει πολύ σκληρά για το campaign

Ο Joe Shely, ο οποίος είναι ο director στο επερχόμενο Diablo IV της Blizzard, μίλησε στο Gamespot για το παιχνίδι, το campaign και τη διάρκειά του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αν θέλετε να παίξετε μόνο το campaign, αυτό θα σας πάρει περίπου 35 ώρες για να το ολοκληρώσετε και πρόκειται για μία «δυνατή εμπειρία» όπως λέει ο Shely.

Διαβάστε τις δηλώσεις του παρακάτω:

Μπορείτε να ταξιδέψετε οπουδήποτε στον κόσμο του, να πάρετε αποφάσεις για το τι θέλετε να κάνετε, αν θέλετε να παίξετε μόνο το campaign, αυτό διαρκεί 35 ώρες και είναι γεμάτο ιστορία και χαρακτήρες που μπορείτε να συνδεθείτε μαζί τους, σε συναισθηματικό επίπεδο. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για το campaign του Diablo IV και είμαστε πραγματικά περήφανοι για το πώς εξελίσσεται.

Μάλιστα, ο Shely επισημαίνει ότι όταν ολοκληρώσετε την κεντρική ιστορία του Diablo IV, θα είστε γύρω στα 45 level. Φυσικά, όπως σίγουρα θα φαντάζεστε, στο παιχνίδι θα έχετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Το level cap είναι το 100 και το endgame του θα περιλαμβάνει Nightmare Dungeons, που αναμένεται να δυσκολέψουν πολλούς παίκτες.

Για την ιστορία, το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δεν υπάρχει ο χρυσός δρόμος να ακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV.

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει σε Xbox PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S και PlayStation 5 και PC μέσα στο 2023.