ΕΠΙΣΗΜΟ: Το remake του The Last of Us Part I θα είναι πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά!

Δείτε το πρώτο trailer με Ελληνικούς υπότιτλους!
15 Ιουνίου 2022 12:37
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το remake του The Last of Us Part I θα είναι πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά!

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε και επίσημα το remake του The Last of Us Part I, το οποίο θα αφηγηθεί ξανά την συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία.

Τώρα, το PlayStation Greece επιφύλασσε μια σημαντική ανακοίνωση για τους Έλληνες παίκτες. Συγκεκριμένα, μια ακόμη αποκλειστικότητα των PlayStation κονσολών θα έρθει με πλήρης υποστήριξη για την ελληνική γλώσσα. Αναλυτικότερα, το remake του original παιχνιδιού της Naughty Dog θα έρθει για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων για αυτούς που προτιμούν τις αρχικές ερμηνείες.

Έτσι, για να προετοιμάσει το έδαφος, το PlayStation Greece έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και το πρώτο ελληνικό trailer. Πρόκειται για το ίδιο βίντεο που είδαμε και στο Summer Game Fest 2022, αλλά με ελληνικές λεζάντες και ελληνικούς υπότιτλους. Δυστυχώς για την ώρα δεν έχουμε υλικό από τη μεταγλώττιση, πράγμα που σημαίνει πως θα χρειαστεί λίγη περισσότερη υπομονή για να ακούσετε τις ελληνικές φωνές του Joel και της Ellie.

Το The Last of Us Part I αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 5. Συγχρόνως, το παιχνίδι αναπτύσσεται και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης να παραμένει ακόμη άγνωστη.

Δείτε το πρώτο του ελληνικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.