Όλες οι Resident Evil ανακοινώσεις από το Capcom Showcase event (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο expansion για το Village και πολλά άλλα
14 Ιουνίου 2022 08:20
Όλες οι Resident Evil ανακοινώσεις από το Capcom Showcase event (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Capcom ξεκίνησε το Showcase event της με ένα σωρό από ανακοινώσεις όσον αφορά το Resident Evil franchise της και φέρνει νέο περιεχόμενο και modes στους παίκτες. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία ξεκίνησε με το πρώτο story DLC του Resident Evil Village, το οποίο θα έχει τον τίτλο “Shadows of Rose”. Καθόλου παράξενος δεν ακούγεται ο τίτλος σε αυτούς που έπαιξαν το αρχικό παιχνίδι.

Σε αυτό το story DLC, οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο της Rose, κόρη του κεντρικού πρωταγωνιστή, Ethan, όταν εκείνη επισκέπτεται γνώριμα μέρη για να μάθει από που προέρχονται οι δυνάμεις της. 16 χρόνια έχουν περάσει από την περιπέτεια του Ethan και η νέα ιστορία θα συνεχιστεί ακριβώς μετά το φινάλε που γνωρίζετε. Μάλιστα, σύμφωνα με την Capcom το DLC θα έχει ένα ιδιαίτερο “ψυχολογικό τόνο” με την Rose να συναντά άλλο ένα κορίτσι που μοιάζει με εκείνη. Όπως σημείωσε η Capcom, δεν υπάρχουν μόνο τέρατα που σας απειλούν στο Shadows of Rose - ο ίδιος ο κόσμος προσπαθεί να σας σκοτώσει.

Ύστερα από απαίτηση των fans, η Capcom πρόκειται να φέρει ένα ολοκαίνουργιο mode για το Resident Evil Village. Ναι, το 3rd person mode είναι γεγονός και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να απολαύσετε την περιπέτεια του Ethan στο τρίτο πρόσωπο, όπως ακριβώς τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Πάρτε μια μικρή γεύση μέσα από τον player που ακολουθεί.

Τα next-gen update για τα Resident Evil 7 biohazard, Resident Evil 2 και Resident Evil 3 είναι τώρα διαθέσιμα, εντελώς δωρεάν, για εκείνους που έχουν τα παιχνίδια στην κατοχή τους. Η αναβάθμιση αποτελείται από 4K ανάλυση, καλύτερο framerate και ray tracing.

Αξίζει να αναφερθεί πως το Mercenaries του RE:Village θα αναβαθμιστεί με νέες πίστες και νέους χαρακτήρες.


Η Capcom έδωσε και κάποιες πληροφορίες για το Resident Evil Re:Verse, το οποίο είχε περάσει από σαράντα κύματα με τόσες καθυστερήσεις. Πλέον, επιβεβαίωσε και επίσημα ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Στο Re:Verse όλοι (σχεδόν) οι ήρωες του franchise θα έρθουν αντιμέτωποι με τους εμβληματικούς villains, μέχρι τελικής πτώσεως.

Το Shadows of Rose, το 3Rd Person mode και τα Mercenaries θα έρθουν μαζί ως το πρώτο expansion DLC, με την ονομασία “The Winters” και θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Μάλιστα, μάθαμε πως εκείνη την ημέρα θα κυκλοφορήσει και η Gold Edition που θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, μαζί με το πρώτο πακέτο επέκτασης.

Μην ξεχνάτε πως πριν μερικές ώρες είδαμε και τα νέα πλάνα από το Resident Evil 4, τα οποία μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.