Το Routine επιστρέφει 10 χρόνια μετά με gameplay και μουσική Mick Gordon

Και έρχεται από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass
09 Ιουνίου 2022 22:07
Το Routine επιστρέφει 10 χρόνια μετά με gameplay και μουσική Mick Gordon

Θυμάστε το Routine; Ναι, το non-linear sci-fi horror παιχνίδι που είχε πρωτοανακοινωθεί το 2012 και εξαφανίστηκε εδώ και χρόνια από το προσκήνιο, όχι απλώς δεν έχει ακυρωθεί, αλλά επέστεψε εντυπωσιακά στο Summer Game Fest 2022.

Συγκεκριμένα, η Lunar Software αποκάλυψε εκ νέου το παιχνίδι της με έναν gameplay trailer διάρκειας περίπου ενάμιση λεπτού, το οποίο μάς δίνει μια νέα γεύση από τον ατμοσφαιρικό κόσμο του και την έντονη μουσική του, την οποία την έχει αναλάβει ο ταλαντούχος Mick Gordon, γνωστός για τα πρόσφατα DOOM παιχνίδια της Bethesda.

Όσον αφορά την ιστορία, η επίσημη περιγραφή του Routine επισημαίνει:

Μια εξερεύνηση από περιέργεια μετατρέπεται σε αγώνα για επιβίωση, όταν χάνεται κάθε ίχνος από μια βάση στη σελήνη. Η αναζήτηση για απαντήσεις θα σας φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με έναν εχθρό που είναι βέβαιος ότι η απειλή είστε εσείς.

Το Routine αναμένεται να κυκλοφορήσει για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, καθώς και για τα Xbox One και Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.