Αυτές είναι οι πωλήσεις των “Marvel’s Spider-Man” παιχνιδιών στο PlayStation

Εξαιρετική η πορεία και των δύο τίτλων
04 Ιουνίου 2022 14:09
Αυτές είναι οι πωλήσεις των “Marvel’s Spider-Man” παιχνιδιών στο PlayStation

Πριν μερικές ώρες και κατά τη διάρκεια του State of Play της Sony, έγινε γνωστό πως τα Marvel’s Spider-Man και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales της Insomiac Games θα καταφθάσουν στο PC. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας ακόμη μία είδηση που αφορά τις πωλήσεις και των δύο τίτλων.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μέσα από το PlayStation Blog, η Insomniac Games, η σειρά Spider-Man έχει πουλήσει περισσότερα από 33 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτές οι πωλήσεις είναι μέχρι τις 15 Μαΐου 2022 και αφορούν και τα δύο παιχνίδια, Marvel’s Spider-Man (PS4) και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (PS4, PS5). Ωστόσο, δεν έγιναν γνωστές οι πωλήσεις της Remastered έκδοσης του Spider-Man στο PS5.

Ο Ryan Schneider της Insomniac Games δήλωσε:

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση και που έχετε αγοράσει και παίξει τα Marvel’s Spider-Man και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales στις κονσόλες του PlayStation. Επιτρέψτε μου να σας πω, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πρέπει να ευχαριστήσουμε για την παθιασμένη υποστήριξή σας.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, είμαι συγκινημένος που μοιράζομαι αυτό μαζί σας. Η σειρά Marvel’s Spider-Man έχει πουλήσει περισσότερα από 33 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, μέχρι τις 15 Μαΐου 2022.

Ωστόσο, η σειρά θα συνεχίσει να πουλάει τώρα που τόσο το Marvel's Spider-Man Remastered όσο και το Spider-Man: Miles Morales έρχονται στο PC. Το πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου ενώ το δεύτερο θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Ο κόσμος φαίνεται πως αγαπάει τον Άνθρωπο Αράχνη και αυτό φαίνεται από τις πωλήσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως η εταιρία ετοιμάζει ήδη το Marvel’s Spider-Man 2.