Η Devolver Digital έτοιμη να κάνει και φέτος το καλύτερο gaming event του καλοκαιριού

Μας καλεί να συντονιστούμε στις 9 Ιουνίου
03 Ιουνίου 2022 19:12
Η Devolver Digital έτοιμη να κάνει και φέτος το καλύτερο gaming event του καλοκαιριού

Μπορεί φέτος να μην υπάρχει E3, αλλά η Devolver Digital έρχεται να πάρει στις πλάτες της το gaming καλοκαίρι, ανακοινώνοντας την πιθανότατα καλύτερη gaming παρουσίαση της σεζόν, για αυτούς που έχουν το χιούμορ να την εκτιμήσουν, καθώς και την απαραίτητη αντοχή στις…σπλατεριές.

Συγκεκριμένα, publishing εταιρία indie τίτλων ανακοίνωσε το «The Devolver Marketing Countdown to Marketing». Όπως το χαρακτηρίζει, πρόκειται για μια αφιλτράριστη marketing επίθεση, η οποία φιλοδοξεί να πάει σε νέα επίπεδα τα μαγικά 30 λεπτά της αντίστροφης μέτρησης πριν από ένα απογοητευτικό gaming σόου. Ναι, καλά διαβάσατε, η Devolver θα εστιάσει φέτος στην αντίστροφη μέτρηση για το marketing, αφού συνειδητοποίησε πως τότε είναι που οι προσδοκίες του κοινού κορυφώνονται.

Αν το όνομα και αυτή η περιγραφή δεν ήταν αρκετά, ήδη το προωθητικό trailer της παρουσίασης μάς δίνει μια γεύση από την τρέλα που μπορούμε να περιμένουμε, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι ο Suda51 που -μάλλον- θα είναι ο φετινός παρουσιαστής. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις ανακοινώσεις που πιθανώς θα είναι κρυμμένες στο ιδιαίτερο σόου της Devolver Digital, καθώς και όλες τις υπόλοιπες καλοκαιρινές gaming εκδηλώσεις, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το πρόγραμμα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό μας άρθρο.