ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτός είναι ο τίτλος του Dragon Age 4! (ΦΩΤΟ) - Νέες πληροφορίες

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Bioware
02 Ιουνίου 2022 20:56
ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτός είναι ο τίτλος του Dragon Age 4! (ΦΩΤΟ) - Νέες πληροφορίες

Η Bioware μόλις ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο blog της τον τίτλο του Dragon Age 4. Συγκεκριμένα, η εταιρία δημοσίευσε κάποιες πληροφορίες για το επερχόμενο RPG της και μέσα σ’ όλα, μάθαμε πως θα ονομάζεται Dragon Age Dread Wolf.

Διαβάστε παρακάτω τη νέα περιγραφή που δημοσίευσε η Bioware για το Dragon Age 4 Dread Wolf:

Solas, the Dread Wolf. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι ένας αρχαίος θεός των ξωτικών, αλλά δεν το πιστεύουν. Άλλοι λένε ότι είναι ένας προδότης ή ένας σωτήρας που τώρα επιδιώκει να τους σώσει εις βάρος του κόσμου μας. Τα κίνητρά του είναι άγνωστα και οι μέθοδοί του μερικές φορές είναι αμφισβητήσιμοι και έχει τη φήμη ότι είναι ο «θεός των απατεώνων και παίκτης σκοτεινών και επικίνδυνων παιχνιδιών».

Είτε είστε νέοι στις ιστορίες του Dragon Age ή τις έχετε ζήσει όλες, η χρήση του ονόματος του Solas αναμφίβολα υποδηλώνει ένα φάσμα ατελείωτων πιθανοτήτων για το πού μπορούν να πάνε τα πράγματα. Ο πυρήνας, όμως, όπως και σε κάθε παιχνίδι της σειράς, είστε εσείς. Εάν είστε νέοι στο Dragon Age, δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον «ανταγωνιστή μας». Θα παρουσιαστεί σωστά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, αλλά είχαμε αφήσει υπονοούμενα για την επιστροφή του όταν ανακοινώσαμε το #TheDreadWolfRises το 2018.

Υποψιαζόμαστε ότι έχετε ερωτήσεις και να ξέρετε πως θα απαντηθούν εγκαίρως. Αν και το παιχνίδι δε θα κυκλοφορήσει φέτος, πλησιάζουμε πιο κοντά στην κυκλοφορία της επόμενης περιπέτειας. Να είστε σίγουροι, ο Solas, τοποθετεί τα κομμάτια του παζλ στο μυαλό του ένα ένα τώρα που μιλάμε. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε προς το παρόν, αλλά ελπίζουμε ότι η γνώση του επίσημου τίτλου έχει πυροδοτήσει ίντριγκα. Θα σας πούμε περισσότερα για το παιχνίδι, αργότερα όμως, μέσα στη χρονιά.

 

Το 4ο κεφάλαιο της σειράς θα λαμβάνει χώρα -κατά πάσα πιθανότητα- στον Tevinter, ένα ανθρώπινο έθνος που κυβερνάται από συμβούλιο μάγων, με την περιγραφή του να κάνει λόγο για ένα πλούσιο έθνος, που κράτησε έναν αυστηρό κανόνα για τους ανθρώπους του. Έτσι, φαίνεται ότι η ιστορία και οι ίντριγκες των μάγων θα παίξουν ξανά σημαντικό ρόλο στο franchise.

Αν έχετε ολοκληρώσει το “Trespasser” expansion του Dragon Age Inquisition και θυμάστε την τελική σκηνή, ίσως δεν προκαλεί και έκπληξη αυτό το νέο, αν και πολλά θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει τόσα χρόνια μετά. Μάλιστα, το εν λόγω βιβλίο αναφέρει ότι ο Tevinter περιλαμβάνει πολλά πλούσια μέρη τριγύρω για να εξερευνήσει κάποιος.

Για περισσότερα σχετικά με το Dragon Age 4 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.