Προλάβετε εντελώς δωρεάν το Tell Me Why από τους δημιουργούς του Life is Strange 

Προσφορά για περιορισμένο χρόνο
02 Ιουνίου 2022 08:31
Προλάβετε εντελώς δωρεάν το Tell Me Why από τους δημιουργούς του Life is Strange 

Όπως μόλις έγινε γνωστό, για ακόμη μια φορά θα μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Tell Me Why της Dontnod Entertainment, σε περίπτωση που δεν το έχετε παίξει ήδη. Συγκεκριμένα, ο τίτλος των δημιουργών του Life is Strange και των Xbox Game Studios προσφέρεται χωρίς καμία χρέωση στις Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam.

Κατεβάστε το Tell Me Why για Xbox και Windows 10/11 (μέσω Microsoft Store) πατώντας εδώ.
Κατεβάστε το Tell Me Why για PC (μέσω Steam) πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα αφηγηματικό παιχνίδι που είναι χωρισμένο σε τρία επεισόδια και καταπιάνεται με την ιστορία δύο δίδυμων αδερφών που επιστρέφουν μετά από χρόνια στο πατρικό τους, για να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από το θάνατο της μητέρας τους. Μάλιστα, το παιχνίδι είχε βραβευθεί και με το βραβείο ‘Game for Impact’ στα The Game Awards 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι μια ενέργεια που γίνεται ειδικότερα για το Pride Month και έτσι και τα τρία επεισόδια της ιστορίας του Tell Me Why θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για όλο τον Ιούνιο, ενώ το Xbox Game Studios Publishing τμήμα ανακοίνωσε και μια σχετική δωρεά. Μάλιστα, αν προλάβετε την προσφορά, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη.

Παρακάτω θα βρείτε το launch trailer του τίτλου για να πάρετε μια γεύση.