Assassin's Creed Origins: Το patch για τα PS5 και Xbox Series X|S έχει ημερομηνία

Η Ubisoft σάς προσκαλεί ξανά στην Αίγυπτο
31 Μαΐου 2022 20:39
Assassin's Creed Origins: Το patch για τα PS5 και Xbox Series X|S έχει ημερομηνία

Πριν μερικές ημέρες, η Ubisoft έχει ανακοινώσει πως εργάζεται σε ένα 60FPS next-gen patch για το Assassin’s Creed Origins, το οποίο θα αναβάθμιζε το Αιγυπτιακό κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς για το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S.

Τώρα, πιστή στην υπόσχεσή της, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορία της εν λόγω ενημέρωσης. Έτσι, οι κάτοχοι κονσολών νέας γενιάς θα μπορούν να απολαύσουν την open-world περιπέτεια στα 60FPS από τις 2 Ιουνίου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σας υπενθυμίσουμε πως το Assassin’s Creed Origins θα προστεθεί και στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass μέσα στον Ιούνιο. Συγκεκριμένα, όπως μόλις έγινε γνωστό, οι συνδρομητές στα Xbox One, Xbox Series X|S και PC θα μπορούν να ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με τον τίτλο στις 7 Ιουνίου.

Για την ιστορία, το Assassin's Creed Origins κυκλοφόρησε το 2017 από την Ubisoft Montreal και είναι το δέκατο βασικό κεφάλαιο της σειράς, η οποία μετά το Assassin's Creed Syndicate του 2015 σταμάτησε τις ετήσιες κυκλοφορίες και άλλαξε δομή.

Συγκεκριμένα, το Origins πήγε την ιστορία πολλά χρόνια πριν το τάγμα των Assassins, μεταφέροντας τη δράση στην Αίγυπτο, κοντά στο τέλος της Πτολεμαϊκής περιόδου. Το κεφάλαιο αυτό ξεκίνησε τη μετάβαση της σειρά από το action-adventure είδος φέρνοντάς την πιο κοντά στα action-RPGs, με προσθήκες όπως το loot και ένα ανανεωμένο "hitbox-based" σύστημα μάχης.