Η Sony ετοιμάζει πάνω από 20 παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μαζί με το PlayStation VR 2

Έχει επενδύσει αρκετά στο νέο VR Headset της
26 Μαΐου 2022 09:11
Η Sony ετοιμάζει πάνω από 20 παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μαζί με το PlayStation VR 2

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο PlayStation VR 2, το οποίο όπως επιβεβαίωσε, θα έχει ένα μεγάλο line-up παιχνιδιών όταν κυκλοφορήσει.

Όπως όλα δείχνουν, η ιαπωνική εταιρία κρύβει πολλούς άσσους στο μανίκι της και σιγά σιγά δίνει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες από το VR headset της, το οποίο όπως ξέρουμε θα καταργήσει τα “PS3 moves” και θα φέρει νέα χειριστήρια για καλύτερο έλεγχο, με haptic feedback και άλλα χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με τους επενδυτές της, η Sony αποκάλυψε πως ετοιμάζει περισσότερα από 20 παιχνίδια από δικούς της και τρίτους developers, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα με το που κυκλοφορήσει το PSVR2. Η Sony ανακοίνωσε ήδη τον πρώτο της τίτλο στο PlayStation VR 2 πριν μερικούς μήνες, το Horizon: Call of the Mountain, ενός VR spin-off της αναγνωρισμένης σειράς της Guerilla.

Οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες για τον τίτλο, αλλά υπόσχεται να προσφέρει ένα νέο τρόπο στους παίκτες για να βιώσουν αυτόν τον πανέμορφο κόσμο του Horizon. Κατά τη διάρκεια της κλήσης των επενδυτών, το αφεντικό του PlayStation, o Jim Ryan, σημείωσε ότι η Sony έχει αφιερώσει -και εξακολουθεί να αφιερώνει- πολλούς πόρους στο PlayStation VR 2.

Αυτή τη στιγμή, έχουμε επενδύσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για συνεργασίες με ανεξάρτητους και τρίτους developers έτσι ώστε να διασφαλιστεί ένα σημαντικό VR content κατά την κυκλοφορία του PSVR 2.

Για την ιστορία, η Sony είχα ανακοινώσει στις αρχές του έτους τις επίσημες τεχνικές προδιαγραφές του PlayStation VR 2, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο το PSVR2, αλλά υπάρχουν φήμες πως ίσως θα πάει για το 2023.