Το νέο αθλητικό παιχνίδι της Ubisoft κυκλοφορεί σήμερα εντελώς δωρεάν

Το Roller Champions σάς προσκαλεί στις αρένες του
25 Μαΐου 2022 12:42
Το νέο αθλητικό παιχνίδι της Ubisoft κυκλοφορεί σήμερα εντελώς δωρεάν

Έπειτα από περίπου τρία χρόνια αναμονής, το Roller Champions, το free-to-play online sports παιχνίδι της Ubisoft που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στη συνέντευξη Τύπου της εταιρίας για την E3 2019 είναι πλέον διαθέσιμο.

Συγκεκριμένα, το νέο πόνημα της γαλλικής εταιρίας κυκλοφορήσει από σήμερα 25 Μαΐου εντελώς δωρεάν για Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Όλες οι εκδόσεις του υποστηρίζουν cross-play, αλλά και cross-progression, ενώ μελλοντικά το παιχνίδι αναμένεται να καταφθάσει και στο Nintendo Switch, καθώς και στα Android και iPhone smartphones.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, το Roller Champions είναι ένα αθλητικό παιχνίδι που βάζει δύο ομάδες των 3 παικτών να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, παίρνοντας τη μπάλα και κάνοντας έναν γύρο σε μια αρένα για να σκοράρουν. Πρακτικά συνδυάζει στοιχεία του Rocket League με πτυχές από άλλα γνωστά αθλήματα, όπως είναι το πατινάζ, το χόκεϊ και το ποδόσφαιρο.

Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο ‘Game Overview’ trailer του παιχνιδιού, το όποιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Ubisoft πρόσφατα, εξηγώντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν ριχτείτε στις αρένες του.