Το Roller Champions της Ubisoft κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν την επόμενη εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
19 Μαΐου 2022 08:55
Το Roller Champions της Ubisoft κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν την επόμενη εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Roller Champions, το free-to-play online sports παιχνίδι της Ubisoft που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στη συνέντευξη Τύπου της εταιρίας για την E3 2019 απέκτησε επιτέλους τελική ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, μετά την πρόσφατη καθυστέρηση, για την οποία σας ενημερώσαμε στα μέσα του Μαρτίου, το παιχνίδι αναμένεται επιτέλους να κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη εβδομάδα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το  Roller Champions θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν στις 25 Μαΐου για Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Όλες οι εκδόσεις του θα υποστηρίζουν cross-play, αλλά και cross-progression, ενώ μελλοντικά το παιχνίδι αναμένεται να καταφθάσει και στο Nintendo Switch, καθώς και στα Android και iPhone smartphones.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, το αθλητικό παιχνίδι βάζει δύο ομάδες των 3 παικτών να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, παίρνοντας την μπάλα, κάνοντας έναν γύρο και σκοράροντας. Πρακτικά συνδυάζει στοιχεία του Rocket League με πτυχές από άλλα γνωστά αθλήματα, όπως είναι το πατινάζ, το χόκεϊ και το ποδόσφαιρο.

Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο ‘Game Overview’ trailer του παιχνιδιού, το όποιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Ubisoft με αφορμή την ανακοίνωσης της ημερομηνίας κυκλοφορίας, εξηγώντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν ριχτείτε στις αρένες στα τέλη του μήνα.