Το μήνυμα του Phil Spencer στους Xbox fans μετά την καθυστέρηση του Starfield

Νέες δηλώσεις από τον επικεφαλής του τμήματος
13 Μαΐου 2022 21:02
Το μήνυμα του Phil Spencer στους Xbox fans μετά την καθυστέρηση του Starfield

Πριν μερικές ώρες η Bethesda ανακοίνωσε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη των Redfall και Starfield και έτσι ανέβαλε τις κυκλοφορίες και των δύο παιχνιδιών, τα οποία αντί για τη χρονιά που διανύουμε, θα καταφθάσουν τελικά μέσα στο πρώτο μισό του 2023.

Τα δύο αυτά παιχνίδια ήταν ίσως οι μοναδικές αποκλειστικές του Xbox οικοσυστήματος με ανακοινωμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας για φέτος και η καθυστέρησή τους δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της Microsoft, το οποίο μένει να δούμε αν θα καλυφθεί κάπως στο επερχόμενο Xbox & Bethesda Games Showcase 2022.

Αναμενόμενα, λοιπόν, η ανακοίνωση αυτή απογοήτευσε πολλούς gamers που έσπευσαν να εκφράσουν τα παράπονά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, το Starfield ήταν για αρκετές ώρες trending στο Twitter εξαιτίας της καθυστέρησης. Βλέποντας τα αρνητικά σχόλια, ο επικεφαλής του gaming τμήματος της Microsoft, Phil Spencer, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και απευθύνθηκε στους Xbox fans, λέγοντας:

Αυτές οι αποφάσεις είναι δύσκολες για τις ομάδες που φτιάχνουν τα παιχνίδια, καθώς και για τους fans μας. Ενώ υποστηρίζω πλήρως το να δίνουμε χρόνο στις ομάδες για να κυκλοφορούν αυτά τα σπουδαία παιχνίδια όταν αυτά είναι έτοιμα, έχουμε ακούσει το feedback. Το να παραδίδουμε ποιότητα και συνέπεια είναι κάτι που περιμένετε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να ανταποκριθούμε καλύτερα σε αυτές τις προσδοκίες.

Για την ιστορία, ο Spencer είχε βρεθεί πρόσφατα στα γραφεία της Bethesda, οπού παρακολούθησε μια κεκλισμένων των θυρών παρουσίαση των επερχόμενων projects της. Πιθανότατα, παρόλο που η κυκλοφορία των Starfield και Redfall αναβλήθηκε, η εταιρία ετοιμάζει παρουσιάσεις για το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 12 Ιουνίου, αποκαλύπτοντας το μέλλον του Xbox και της Bethesda. Φυσικά, για όλες τις σχετικές ανακοινώσεις μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.