Αυτό είναι το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Genshin Impact (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Zenless Zone Zero
13 Μαΐου 2022 20:44
Αυτό είναι το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Genshin Impact (ΒΙΝΤΕΟ)

Η miHoYo, η κινεζική ομάδα ανάπτυξης που ευθύνεται για το τρομερά πετυχημένο Genshin Impact αποκάλυψε τώρα το νέο της παιχνίδι, το οποίο φέρει την ονομασία Zenless Zone Zero.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο project του στούντιο ανακοινώθηκε μέσα από σύντομο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω. Η δράση του Zenless Zone Zero λαμβάνει χώρα σε μια μετα-αποκαλυπτική πόλη που ονομάζεται New Eridu και η οποία έχει υποστεί ένα συμβάν γνωστό ως η «sub-hollow καταστροφή». Όπως θα παρατηρήσετε και από το βίντεο, το action-RPG δίνει αρκετή έμφαση στη δράση, με φαντασμαγορικούς σχεδιασμούς χαρακτήρων και εχθρών και έντονη μουσική.

Φυσικά, το Zenless Zone Zero φαίνεται να έχει αρκετές ομοιότητες με το Genshin Impact, με τη σημαντικότερη να είναι η anime αισθητική του. Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες, πέρα από το γεγονός πως το Zenless Zone Zero θα κυκλοφορήσει αρχικά στις iOS συσκευές της Apple, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του μπορείτε να εγγραφείτε για να συμμετέχετε στο “tuning test” μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Genshin Impact έκανε αρχικά το ντεμπούτο του το 2020 και είναι πλέον διαθέσιμο για PC, Android, iOS, PS4 και PS5, ενώ σύντομα αναμένεται να καταφθάσει και στο Nintendo Switch. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεράστια εμπορική του επιτυχία, πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε για το αστρονομικό ποσό χρημάτων που έχει βγάλει μέχρι σήμερα.