Συνεχίζει η κατρακύλα του Babylon's Fall – Είχε μόλις έναν παίκτη online

Μετρημένοι στα δάχτυλα οι παίκτες του τίτλου της PlatinumGames
08 Μαΐου 2022 20:39
Συνεχίζει η κατρακύλα του Babylon's Fall – Είχε μόλις έναν παίκτη online

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στα μέσα του Απριλίου, το Babylon's Fall, το νέο παιχνίδι της Platinum Games, το στούντιο του Nier: Automata και των Bayonetta, δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και έτσι ένα μήνα μετά το ντεμπούτο του είχε μείνει με 100 παίκτες.

Τώρα, από αυτούς τους πιστούς 100 φαίνεται πως οι 99 εγκατέλειψαν την εμπειρία, αφού πρόσφατα υπήρξε στιγμή που ο τίτλος είχε online έναν (1) μόνο παίκτη. Ναι, καλά διαβάσατε!

Σύμφωνα με τα δεδομένα του SteamCharts, το μεγαλύτερο νούμερο που έχει καταφέρει το πόνημα της Platinum είναι οι 1,166 ταυτόχρονοι παίκτες όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Από τότε όμως, οι περισσότεροι που αρχικά έδειξαν ενδιαφέρον το εγκατέλειψαν, με τους ημερήσιους ενεργούς χρήστες να πέφτουν μέρα με τη μέρα. Τώρα, η ενεργή κοινότητα φαίνεται πως έπιασε πάτο, αφού στις 4 Μαΐου, υπήρχε στο Steam μόνο 1 παίκτης online.

Για την ιστορία, το Babylon's Fall κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το PS4 και το PS5, λαμβάνοντας μικτές κριτικές. Παρόλο που προέρχεται από μια λατρεμένη ομάδα, πρόκειται για μια ακόμη απόπειρα της Square Enix -η οποία είναι η publishing εταιρία- να εδραιώσει ένα games as a service παιχνίδι, η οποία αποτυγχάνει.

Παρόλα αυτά, η PlatinumGames και η Square δε σκοπεύουν να εγκαταλείψουν το project, έχοντας δηλώσει πως η δεύτερη σεζόν περιεχομένου του είναι σχεδόν έτοιμη, ενώ σχεδιάζεται να υπάρξει και τρίτη μελλοντικά. Το αν θα καταφέρει να ορθοποδήσει το παιχνίδι και να βρει το κοινό του, μένει να το δούμε. Το βέβαιο είναι πως πλέον ο μόνος δρόμος είναι προς τα πάνω!