Νέα ματιά στο ιδιαίτερο Deliver Us Mars (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο developer diary
07 Μαΐου 2022 13:21
Νέα ματιά στο ιδιαίτερο Deliver Us Mars (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Frontier Foundry και η ομάδα ανάπτυξης KeokeN Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από το επερχόμενο Deliver Us Mars, το οποίο είναι το sequel του επιτυχημένου Deliver Us The Moon. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιο νέο trailer, αλλά για το πρώτο “developer diary” με τους developers να μιλούν για το νέο πόνημά τους.

Με τίτλο “Episode 1: Journey to the Red Planet”, το νέο βίντεο μάς δίνει μια μικρή γεύση από την ιστορία που θέλει να σας μεταφέρει το παιχνίδι, αλλά και πως την ετοίμασε η ομάδα ανάπτυξης.

Το “ταξίδι στον Κόκκινο Πλανήτη” μας οδηγεί πίσω από τα παρασκήνια στον αφηγηματικό σχεδιασμό του Deliver Us Mars, βουτώντας στα περιβαλλοντικά θέματα που καθορίζουν το σκηνικό του παιχνιδιού, στην ιστορία και στην επίπονη προσπάθεια που έκανε η ομάδα ανάπτυξης να δημιουργήσει μια αυθεντική εμπειρία.

Το Deliver Us Mars θέλει να σας προσφέρει μια ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με μία καθηλωτική ιστορία μιας αστροναύτη. Έτσι, καλείστε να εξερευνήσετε νέα σύνορα σε μία αποστολή με σασπένς και υψηλά στοιχήματα για να ανακτήσετε τα πλοία της αποικίας Ark, που έκλεψε ο μυστηριώδης Outward.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά την αποστολή “Fortuna” και η εξαφάνιση της ανθρωπότητας είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Μετά από ένα σήμα κινδύνου που προήλθε από τον Άρη, η πρωταγωνίστρια πρόκειται να ενωθεί με το Zephyr και το πλήρωμά του, καθώς θα ταξιδέψουν στον κόκκινο πλανήτη για να εξασφαλίσουν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Το Deliver Us Mars βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S και PlayStation 5. Δείτε το νέο βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα ανάπτυξης παρακάτω.

Tags: