Το TennoCon 2022 είναι γεγονός και έρχεται τον Ιούλιο

Ετοιμαστείτε για πολλές ανακοινώσεις
06 Μαΐου 2022 12:41
Το TennoCon 2022 είναι γεγονός και έρχεται τον Ιούλιο

Ανακοινώθηκε το TennoCon 2022, το δημοφιλές Warframe event θα επιστρέψει μέσα στο καλοκαίρι σε ψηφιακή μορφή με την ομάδα ανάπτυξης, Digital Extremes, να δηλώνει για άλλη μια φορά το παρών. Το ειδικό event του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου και όπως έγινε γνωστό, να περιμένετε πολλές εκπλήξεις και αρκετές ανακοινώσεις.

Παρόλο που το TennoCon είναι παραδοσιακά ένα ζωντανό event, όπου συνδυάζει ανακοινώσεις για το Warframe με πάνελ από τους developers και διάφορες άλλες δραστηριότητες εστιασμένες στην κοινότητα, αυτή τη φορά το στούντιο αποφάσισε να γίνει μόνο ψηφιακά.

Δυστυχώς, όμως, πέρα από την ανακοίνωση και την ημερομηνία του event, η Digital Extremes δεν μοιράστηκε άλλες πληροφορίες σχετικά με το TennoCon 2022, αφού είπε μόνο να προετοιμαστείτε για συναρπαστικές αποκαλύψεις.

Έτσι, δεδομένης της ολοένα και πιο φιλόδοξης προσέγγισης της Digital Extremes στο Warframe που μας έδωσε τα expansions The New War και Angels of the Zariman τον τελευταίο καιρό, σίγουρα θα αξίζει η αναμονή, ειδικά αν είστε λάτρεις του παιχνιδιού.

Tags: