Soulframe: Το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Warframe έχει κάτι από το Princess Mononoke (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ένα «βαρύ» open-world παιχνίδι
17 Ιουλίου 2022 10:35
Soulframe: Το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Warframe έχει κάτι από το Princess Mononoke (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε το Soulframe ένα νέο παιχνίδι από τους developers του γνωστού παιχνιδιού “Warframe”, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική ταινία Princess Mononoke, του Studio Ghibli. Η ομάδα ανάπτυξης, Digital Extremes, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο βίντεο του παιχνιδιού, που διαρκεί 5 λεπτά και μας εισάγει στον κόσμο που έχει δημιουργήσει.

Πρόκειται για έναν νέο κόσμο φαντασίας που έχει δημιουργήσει το στούντιο και όπως μετέφερε στο Washington Post, το project το διευθύνει ο Steve Sinclair, director του Warframe, ο οποίος θα επικεντρωθεί πλέον στο νέο αυτό παιχνίδι.

Το Soulframe θα ακολουθήσει το free-to-play μοντέλο (RPG) και λαμβάνει χώρα σε έναν ανοιχτό κόσμο που επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από θέματα της φύσης, της αποκατάστασης και της εξερεύνησης.

Ο τίτλος βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, αλλά ο Sinclair σημειώνει ότι θα επικεντρώνεται στη συνεργατική μάχη των παικτών ενάντια του περιβάλλοντος, αλλά οι διαφορές του με το Warframe θα είναι πολλές και δε σταματούν εδώ. Το Warframe -όπως θα γνωρίζετε- είναι ένα shooter, αλλά το νέο παιχνίδι του στούντιο επικεντρώνεται στη μάχη σώμα με σώμα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πιο αργό και «βαρύ» στο gameplay.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.