Διέρρευσαν εικόνες του Forza Motorsport 8 αλλά δεν είναι από την Xbox Series X έκδοση

Την ώρα που η Turn 10 έχει δηλώσει πως θα κάνει "τεράστιο άλμα" στη νέα γενιά
01 Μαΐου 2022 18:51
Διέρρευσαν εικόνες του Forza Motorsport 8 αλλά δεν είναι από την Xbox Series X έκδοση

Μερικές εικόνες διέρρευσαν στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το επόμενο Forza Motorsport τίτλο. Πρόκειται για εικόνες που ανέβηκαν στο subreddit /gamingleaksandrumours και λέγεται ότι την αυθεντικότητά τους επιβεβαίωσαν οι moderators του site. 

Το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι πως τα screenshots αυτά του Forza Motorsport 8 δεν τρέχουν σε κάποια από τις next-gen κονσόλες της Microsoft, δηλαδή τα Xbox Series X και Series S αλλά στο Xbox One

Δείτε τα screenshots: 

Forza

 

Και λέμε ιδιαίτερο διότι η Turn 10 είχε υποσχεθεί πως το επόμενο Forza Motorsport θα αποτελέσει έναν next-gen only τίτλο που θα κάνει "τεράστιο άλμα" για το franchise. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποια δοκιμαστική έκδοση της Turn 10 που απλώς δεν θα κυκλοφορήσει για το κοινό ή να αποτελεί μέρος ενός σχεδίου της να το διαθέσει σαν cross gen κυκλοφορία. 

Από το περασμένο καλοκαίρι έχουν ξεκινήσει τα playtests εντός της Turn 10 όπως είχε επιβεβαιώσει ο creative director της εταιρίας Chris Esaki. 

Το νέο "Forza Motorsport" (χωρίς το 8) είχε ανακοινωθεί σαν ένα reimagining της πολυβραβευμένης racing σειράς της Turn 10 το καλοκαίρι του 2020.