Ένα ολοκαίνουργιο progression σύστημα έρχεται στο Forza Horizon 5

Μεγάλο update για τον racing τίτλο
28 Μαρτίου 2022 18:12
Ένα ολοκαίνουργιο progression σύστημα έρχεται στο Forza Horizon 5

Έχουν περάσει περίπου πέντε μήνες από την κυκλοφορία του Forza Horizon 5 και τώρα η Playgorund Games ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα μεγάλο update, το οποίο θα φέρει σημαντικές αλλαγές για το ανταγωνιστικό multiplayer κομμάτι της εμπειρίας, το Horizon Open.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το racing παιχνίδι θα εμπλουτιστεί στις 29 Μαρτίου με ένα νέο progression σύστημα, το οποίο θα βασίζεται σε badges που θα μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσα από το gameplay. Οι λάτρεις της σειράς σίγουρα είναι γνώριμοι με την ιδέα, αφού κάτι αντίστοιχο υπήρχε και στο τέταρτο κεφάλαιο. Ωστόσο, το στούντιο είχε αποφασίσει να αφαιρέσει το σχετικό σύστημα, καθώς φοβόταν πως θα έκανε το παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό, χωρίς να επιβραβεύει αυτούς που απλά θέλουν να παίζουν για πλάκα.

Συγχρόνως, η Playground ανακοίνωσε πως το Horizon Open θα δίνει στους παίκτες περισσότερο έλεγχο για τους αγώνες στους οποίους θα συμμετέχουν, ενώ έχει προβεί και σε διάφορες άλλες γενικές αλλαγές και αναβαθμίσεις, όπως βελτιώσεις απόδοσης ή η δυνατότητα οι δημιουργοί πιστών να πειράξουν και τη βαρύτητα στο EventLab.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το changelog με όλες τις αλλαγές και τις προσθήκες της ενημέρωσης πατώντας εδώ.