Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί το νέο Warcraft παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)

Ετοιμαστείτε για τις αρχές Μαΐου
29 Απριλίου 2022 13:56
Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί το νέο Warcraft παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)

Η Blizzard μέσα από τα επίσημα social media του World of Warcraft ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία για την αποκάλυψη της επόμενης “Warcraft” εμπειρίας. Συγκεκριμένα, γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η εταιρία ετοιμάζεται να φέρει το franchise στις mobile συσκευές και όπως όλα δείχνουν, θα μάθουμε τι ετοιμάζει στις 3 Μαΐου, μέσα από ένα ειδικό event.

Χωρίς να αποκαλύπτει πολλά, η Blizzard απλά σας προσκαλεί στην αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού που θα βασίζεται στο σύμπαν του Warcraft και θα κυκλοφορήσει για iOS και Android. Το “reveal” θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου και ώρα 20:00 (ώρα Ελλάδας).

Δείτε το post παρακάτω:

Παλιότερα, η Blizzard είχε αποκαλύψει ότι εργαζόταν στην πραγματικότητα σε πολλαπλές εμπειρίες Warcraft όσον αφορά τα smartphones που μάλιστα βρίσκονταν σε "προχωρημένη ανάπτυξη" από τον Αύγουστο του 2021. Δυστυχώς, όμως, δεν έγιναν γνωστές άλλες λεπτομέρειες, δηλαδή τι είδους “εμπειρίες” ετοιμάζει η εταιρία, αν και κυκλοφορούν φήμες πως έχει στα σκαριά ένα AR παιχνίδι σαν το Pokémon GO.

Η Blizzard φαίνεται πως πλέον θέλει να επενδύσει και στο mobile gaming, αφού εκτός από το εν λόγω Warcraft που ανακοινώθηκε και επίσημα, ετοιμάζει και το Diablo: Immortal -το οποίο θα έρθει και στο PC- που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.