Αυτό το Superman παιχνίδι φτιάχτηκε στην Unreal Engine 5 και είναι εντελώς δωρεάν

Το πείραμα ενός developer με τη νέα μηχανή γραφικών
21 Απριλίου 2022 12:09
Αυτό το Superman παιχνίδι φτιάχτηκε στην Unreal Engine 5 και είναι εντελώς δωρεάν

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Unreal Engine 5 και τα δωρεάν assets που διέθεσε η Epic Games αποτελούν ένα σχεδόν τέλειο πακέτο για τη δημιουργία ενός Superman παιχνιδιού.

Έτσι, λοιπόν, ένας ακόμη developer αποφάσισε να φτιάξει μια δική του εκδοχή, παρουσιάζοντάς μας πως μπορεί να μοιάζει ένα Superman παιχνίδι με τη σημερινή τεχνολογία. Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι πως αποφάσισε να διαθέσει τη δουλειά του δωρεάν και έτσι μπορείτε να κατεβάσετε το μικρό αυτό project και να πειραματιστείτε και εσείς με την προηγμένη μηχανή γραφικών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο προγραμματιστής Tyson Butler-Boshcma έκανε χρήση της πόλης του απίστευτα εντυπωσιακού Matrix Awakens demo. Ο χαρακτήρας που χρησιμοποιεί μοιάζει με τον Superman, χωρίς φυσικά το copyrighted λογότυπο στο στήθος και μπορεί να πετά σε τρομερά υψηλές ταχύτητες, όπως θα περίμενε κανείς από τον υπερηρώα.

Μιλώντας για το project, ο Tyson επισήμανε:

Αυτό το project χτίστηκε απλά ως μια δοκιμή για το πως μπορεί να μοιάζει ένα μελλοντικό superhero παιχνίδι με τον Superman, σε μια μεγάλη σύγχρονη πόλη που τρέχει στην UE5. Ονειρεύομαι ένα σύγχρονο Superman παιχνίδι, και με την κυκλοφορία της UE5 το έδαφος φαινόταν γόνιμο για πειραματισμό, με τα εκπληκτικά πακέτα που διέθεσε η Epic!

Σε περίπτωση που θέλετε να κατεβάσετε το παιχνίδι και να πειραματιστείτε, μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ. Ειδάλλως, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη δουλειά του developer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.