Παίξτε εντελώς δωρεάν το The Elder Scrolls Online

Προσφορά για λίγες ημέρες
18 Απριλίου 2022 16:26
Παίξτε εντελώς δωρεάν το The Elder Scrolls Online

Σε περίπτωση που ψάχνετε ένα νέο MMO για να ξεκινήσετε με την παρέα σας και δεν έχετε δοκιμάσει το The Elder Scrolls Online, η Bethesda σάς δίνει τώρα τη δυνατότητα να βυθιστείτε στον κόσμο των Skyrim, Oblivion και Morrowind εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 26 Απριλίου, όλο το περιεχόμενο του βασικού παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο για δοκιμή, χωρίς καμία χρέωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσατε το παιχνίδι στο PC σας ή στην PlayStation ή Xbox κονσόλας σας, χωρίς να υπάρχει κανένας χρονικός ή άλλο περιορισμός. Μάλιστα, όσοι θέλουν να συνεχίζουν να παίζουν και μετά το πέρας της προσφοράς, θα μπορούν σε αυτό το διάστημα να αγοράσουν το παιχνίδι με έκπτωση και να διατηρήσουν τον χαρακτήρα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και απευθείας links κατεβάσματος πατήστε εδώ.

Φυσικά, το timing της δωρεάν προσφοράς δεν είναι καθόλου τυχαίο. Συγκεκριμένα, μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να καταφθάσει το νέο μεγάλο expansion του παιχνιδιού, ονόματι High Isle, για το οποίο η ομάδα των Unboxholics είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί πρόσφατα ένα ειδικό κεκλεισμένων των ψηφιακών θυρών preview event.

Περνώντας, λοιπόν, σε λεπτομέρειες, το High Isle θα μεταφέρει τη δράση στις θάλασσες της δυτικής Tamriel, κοντά στο αρχιπέλαγος Systres, οπού η σειρά δεν έχει πάει ποτέ ξανά στο παρελνθόν. Η ιστορία του περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια των τριών συμμαχιών να σταματήσουν τις συγκρούσεις σε μια μυστική διαπραγμάτευση, την ώρα που έχουν να αντιμετωπίσουν τις σκευωρίες μιας άλλης ομάδας, του Ascendant Order.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη δράση του νέου expansion μέσα από τον player που ακολουθεί.

Όσον αφορά το περιεχόμενο, το High Isle θα εμπλουτίσει σημαντικά την εμπειρία, προσθέτοντας δύο νέες ζώνες για εξερεύνηση, το νέο Trial ονόματι Dreadsail Ree, καθώς και δύο νέους companions.

Συγχρόνως, μιας από τις σημαντικότερες νέες προσθήκες του είναι το Tales of Tribute, στο οποίο εστίασε το preview event που είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά βαθύ mini-game καρτών, το οποίο εκ πρώτης όψεως μου θύμισε το Gwent που απόλαυσα ιδιαίτερα στο The Witcher 3. Πρόκειται ίσως για την μεγαλύτερη νέα εναλλακτική δραστηριότητα που έχει προστεθεί στο MMO, προσφέροντας μια στρατηγική, turn-based, deckbuilding εμπειρία που μπορεί να γίνει μάλιστα πολύ απαιτητική στο PVP ή γι’ αυτούς που θέλουν να σκαρφαλώσουν στα leaderboards.

Για πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι καρτών του ESO, τους χαρακτήρες που θα επιστρέψουν και όσα ακόμη θα φέρει το High Isle, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο επίσημο preview από την ομάδα ανάπτυξης, μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το The Elder Scrolls Online: High Isle αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 6 Ιουνίου, ενώ στις κονσόλες θα καταφθάσει λίγες ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου.