Παίκτης έκανε τα μαθηματικά – Πόσο ψηλό είναι τελικά το δέντρο του Elden Ring;

Πλέον υπάρχει η απάντηση
16 Απριλίου 2022 19:35
Παίκτης έκανε τα μαθηματικά – Πόσο ψηλό είναι τελικά το δέντρο του Elden Ring;

Το Endtree είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία αναφοράς στον τεράστιο κόσμο του Elden Ring, αφού φαίνεται σχεδόν απ’ όπου και αν βρίσκεται ο παίκτης στον ανοιχτό κόσμο. Μάλιστα, το δέντρο είναι τόσο μεγάλης κλίμακας που είναι ψηλότερο από κάθε περιοχή του παιχνιδιού, ακόμη και από τα πανύψηλα ‘Mountaintops of the Giants’.

Ωστόσο, μια παίκτρια δεν αρκέστηκε απλά στην περιγραφή ‘ψηλό’ και αποφάσισε να μάθει ποιο είναι το προγραμματικό του ύψος. Ο λόγος γίνεται για την YouTuber Zullie the Witch, η οποία ειδικεύεται στα παιχνίδια της FromSoftware και αποφάσισε να κάνει τα μαθηματικά.

Το συμπέρασμα;

Το Endtree έχει ύψος 5,048 μέτρα, αν λάβουμε υπόψη και το μέρος του κορμού που βρίσκεται κάτω από το έδαφος, ας πούμε δηλαδή και με τις ρίζες του.

Από την άλλη, αν λάβουμε υπόψη μόνο το τμήμα που βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια, το Endtree έχει ύψος 4,452 μέτρα.

Για την ιστορία, ο Όλυμπος, το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, έχει υψόμετρο 2.918 μέτρα. Από την άλλη, η υψηλότερη κορυφή των Άλπεων, το Μον Μπλαν, φτάνει τα 4.810 μέτρα στα Γαλλοϊταλικά σύνορα. Τέλος, το Έβερεστ, το υψηλότερο σημείο της Γης πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει υψόμετρο 8.848,86 μέτρων.

Αν λοιπόν, ο κόσμος του Elden Ring ήταν πραγματικός, το υψηλότερο σημείο του θα τοποθετούνταν κάπου μεταξύ των Άλπεων και του Έβρεστ, και πλέον μπορείτε να έχετε ένα σημείο σύγκρισης και αναφοράς με τον πραγματικό κόσμο.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες.