QuakeCon 2022: Η Bethesda δίνει ραντεβού με τους παίκτες για το καλοκαίρι

Κλείδωσαν οι ημερομηνίες
13 Απριλίου 2022 19:13
QuakeCon 2022: Η Bethesda δίνει ραντεβού με τους παίκτες για το καλοκαίρι

Η Bethesda μόλις ανακοίνωσε και επίσημα το φετινό QuakeCon 2022 event της, το οποίο για άλλη μια χρονιά θα είναι μόνο ψηφιακό. Συγκεκριμένα, η εταιρία έδωσε ραντεβού με τους παίκτες για τις 18 με 20 Αυγούστου, επισημαίνοντας πως η επόμενη εκδήλωσή της θα είναι με φυσική παρουσία.

Ακολουθεί αναλυτικά το μήνυμα της Bethesda:

Όπως κι εσείς, είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα επιστρέψουμε στο Ντάλας φέτος. Ένα event αυτού του μεγέθους απαιτεί μήνες σχεδιασμού, και σε αυτή την περίπτωση έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις όταν υπήρχε ακόμη υπερβολική αβεβαιότητα και δε μπορούσαμε να δεσμευτούμε για την επιτυχής διοργάνωση μιας QuakeCon με φυσική παρουσία.

Δεσμευόμαστε να επιστρέψουμε αυτοπροσώπως με το πλήρες φεστιβάλ μας το 2023 και ήδη περιμένουμε τη στιγμή που θα βρεθούμε ξανά με φίλους, καθώς και για το τεράστιο BYOC γεμάτο με τα τελευταία custom PC σας, για τους μεγάλους διαγωνισμούς και για να έχουμε τόνους παιχνιδιών και υλικού για να δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες.

Ανυπομονούμε να σας δούμε online αυτόν τον Αύγουστο και από κοντά του χρόνου.

Για την ιστορία, το event που τιμά τα μεγάλα franchises της id Software και άλλων στούντιο της Bethesda διοργανώνεται από το 1996 και συνήθως προσελκύει περίπου 10,000 επισκέπτες, φιλοξενώντας LAN parties, μέχρι και σημαντικές ανακοινώσεις.

Κατά τη διάρκεια του περσινού σόου είχε παρουσιαστεί το remaster του Quake για την 25η επέτειό της σειράς, ενώ αποκαλύφθηκαν και τα πρώτα αναλυτικά πλάνα του multiplayer mode του Deathloop.

Φέτος, ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της Bethesda θα είναι το Starfield, το οποίο αναμένεται να δούμε νωρίτερα το καλοκαίρι στο καθιερωμένο σόου του Xbox. Ωστόσο, η QuakeCon 2022 ίσως φιλοξενήσει ακόμη περισσότερα πλάνα.

Tags: