Επίσημο το Arcade 2nd Stadium της Capcom

Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σύντομα
12 Απριλίου 2022 07:57
Επίσημο το Arcade 2nd Stadium της Capcom

Ύστερα από τις διαρροές των τελευταίων εβδομάδων, η Capcom ανακοίνωσε και επίσημα το “Capcom Arcade 2nd Stadium”, το οποίο θα φέρει 32 κλασσικά arcade παιχνίδια της εταιρίας σε κονσόλες και PC τον Ιούνιο. Χωρίς να έχει αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για το παιχνίδι, ξέρουμε πως το SonSon θα είναι δωρεάν με το collection αυτό και με τα pre-orders να έχουν ανοίξει ήδη.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε απευθείας από τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της εταιρίας και η συλλογή θα κυκλοφορήσει στα Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 και PC. Μάλιστα, αν θελήσετε να προαγοράσετε το επερχόμενο Capcom Fighting Collection, θα λάβετε το Three Wonders σαν μπόνους, με τους Midnight Wanderers, Chariot και Don’t Pull, με περισσότερες πληροφορίες να ανακοινώνονται σύντομα.

Το Arcade 2nd Stadium είναι ένα αναδημιουργημένο arcade γεμάτο αυθεντικές καμπίνες για να παίξετε.

Το sequel, λοιπόν, θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο με τον πρώτο τίτλο, κάτι που σημαίνει ότι η Capcom θα προσφέρει και επιπλέον τίτλους για αγορά μέσα από αυτό το Collection. Το αρχικό Capcom Arcade Stadium κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Nintendo Switch τον Φεβρουάριο του 2021 και περιείχε μερικούς από τους θρυλικούς τίτλους της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων των Ghosts 'n Goblins και Super Street Fighter II Turbo.

Tags: