Έρχεται το νέο "Arcade Stadium" από την Capcom;

Μία νέα καταχώρηση ανάβει φωτιές
03 Απριλίου 2022 14:48
Έρχεται το νέο "Arcade Stadium" από την Capcom;

Σύμφωνα με ένα site ηλικιακής ταξινόμησης, η Capcom φαίνεται πως ετοιμάζει τη 2η βερσιόν του “Capcom Arcade Stadium”. Συγκεκριμένα, όπως γράφει το grac.or.kr η ιαπωνική εταιρία έκανε μια νέα καταχώρηση πριν μερικές ημέρες με ένα παιχνίδι που έρχεται με ονομασία "Capcom Arcade 2nd Stadium", ενώ ταυτόχρονα καταχωρήθηκε και ένα άλλο όνομα, "Capcom Arcade 2nd Stadium Bundle #1".

Και οι δύο καταχωρήσεις έχουν την περιγραφή: "Ένα παιχνίδι για PC που διαθέτει διάφορα ρετρό arcade παιχνίδια από τις δεκαετίες του '80 και του '90 που αναπτύχθηκε από την Capcom ως μία συλλογή." Και τα δύο έρχονται επίσης με 15+ βαθμολογία ηλικιακής ταξινόμησης.

Το πρώτο Capcom Arcade Stadium έφτασε πρώτα στο Nintendo Switch, τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ αργότερα κυκλοφόρησε και στα PS4, Xbox One και PC. Αυτή η συλλογή είχε 32 retro παιχνίδια της Capcom από το 1984 έως το 2001. Με την υποστήριξη του RE Engine, το παιχνίδι είχε επίσης και ένα retro μενού που επέτρεπε στους παίκτες να μετακινηθούν στις arcade καμπίνες πριν αποφασίσουν ποιο θα παίξουν.

Επειδή τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com

Tags: