Το τρίτο Subnautica παιχνίδι μόλις επιβεβαιώθηκε!

Συνεχίζεται η επιτυχημένη σειρά
11 Απριλίου 2022 15:01
Το τρίτο Subnautica παιχνίδι μόλις επιβεβαιώθηκε!

Η ομάδα ανάπτυξης Unknown Worlds επιβεβαίωσε πως σκοπεύει να συνεχίσει την επιτυχημένη της σειρά Subnautica, η οποία θα αποκτήσει και επίσημα τρίτο κεφάλαιο.

Αναλυτικότερα, το στούντιο ανάρτησε μια νέα αγγελία για να καλυφθεί η θέση του Senior Narrative Designer, ο οποίος θα βοηθήσει «να διαμορφωθεί το επόμενο παιχνίδι στο Subnautica σύμπαν». Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο project είναι κάποιο ολοκληρωμένο sequel, κάποιο spin-off ή κάτι εντελώς διαφορετικό, πέρα από το γεγονός ότι θα ανήκει στο βραβευμένο franchise.

Δυστυχώς, η μόνη πληροφορία που μπορούμε να εξάγουμε από την αγγελία έχει να κάνει με την ημερομηνία κυκλοφορίας του εν λόγω τίτλου, η οποία φαίνεται πως βρίσκεται πολύ μακριά ακόμη. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ρητά πως η ομάδα βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης.

Η σχετική δημοσίευση του στούντιο ακολουθεί παρακάτω.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η Unknown Worlds είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως εργάζεται στο 'Project M', το οποίο περιγράφεται ως ένα μοναδικό turn-based strategy παιχνίδι σε έναν sci-fi κόσμο. Πιθανότατα πρόκειται για κάποιον άλλο τίτλο, πράγμα που σημαίνει πως το στούντιο έχει δύο παιχνίδια συγχρόνως υπό ανάπτυξη.

Για την ιστορία, η ομάδα είχε εξαγοραστεί πέρυσι από την Krafton και είναι το έκτο στούντιο της εταιρίας μαζί με τα Striking Distance Studios, Bluehole Studio, RisingWings, Dreamotion και PUBG Studios.