Το Xbox Game Pass φαίνεται πως έχει βοηθήσει πολύ το Marvel's Guardians of the Galaxy

Χαρούμενοι δηλώνουν οι δημιουργοί
08 Απριλίου 2022 22:10
Το Xbox Game Pass φαίνεται πως έχει βοηθήσει πολύ το Marvel's Guardians of the Galaxy

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, τον Φεβρουάριο η Square Enix είχε δηλώσει πως ήταν δυσαρεστημένη με την εμπορική πορεία του Marvel's Guardians of the Galaxy, παρόλο που οι κριτικές που έλαβε αρχικά ήταν θετικές.

Τώρα, όπως φαίνεται το παιχνίδι έχει αποκτήσει πολλούς νέους παίκτες χάρη στις προσφορές που έχει κάνει κατά καιρούς η εταιρία από τότε, αλλά και χάρη στην προσθήκη του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass που φαίνεται να του έδωσε μια νέα πνοή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Eurogamer, η senior narrative director Mary DeMarle δήλωσε αρκετά χαρούμενη με την πορεία του τίτλου τελευταία, ειδικότερα χάρη στο Game Pass, τονίζοντας:

Για μένα, όλα έχουν να κάνουν με τη δημιουργία του παιχνιδιού. Αυτό που μου αρέσει όμως αυτή τη στιγμή είναι ότι οι άνθρωποι, ειδικά με το Game Pass, το παίζουν και μοιράζονται την εμπειρία.

Φτιάχνουμε παιχνίδια για να αγγίξουμε τους ανθρώπους, για να απευθυνθούμε σε ένα κοινό. Και είναι υπέροχο που το παιχνίδι βρίσκει το κοινό του. Είναι υπέροχο που συνεχίζει να προχωράει.

Μάλιστα, σχετικά με τη δημοφιλία του project, ο senior creative director Jean-Francois Dugas πρόσθεσε:

Όπως με το οτιδήποτε, θα θέλαμε να πουλήσουμε τρισεκατομμύρια αντίτυπα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα και τόσο εύκολο.

Ωστόσο, είναι ένα υπέροχο ταξίδι; Υπάρχει κάτι αυτό το χρόνο ή τον προηγούμενο που να παίξατε και να του μοιάζει; Αξίζει να επενδύσεις το χρόνο σου; Ειλικρινά πιστεύω πως ναι.

Δε μετανιώνω. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα της αγοράς… Και ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένα καινούργιο IP. Παρόλο που όλοι λένε ότι οι «Guardians είναι γνωστοί», εξακολουθεί να είναι ένα καινούργιο IP στην αγορά των βιντεοπαιχνιδιών. Μπορεί πολλοί άνθρωποι να μη γνωρίζουν καν ότι το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει ακόμα ή να μην είναι σίγουροι τι ακριβώς είναι.

Για την ιστορία, το Marvel's Guardians of the Galaxy έκανε αρχικά το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2021 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Ο τίτλος συγκαταλέγεται ακόμη στον κατάλογο του Xbox Game Pass για τις Xbox κονσόλες και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπου προστέθηκε τον Μάρτιο.