ΦΗΜΗ: Η Ubisoft ετοιμάζει νέο μεγάλο Ghost Recon παιχνίδι  

Πρώτες πληροφορίες

ΦΗΜΗ: Η Ubisoft ετοιμάζει νέο μεγάλο Ghost Recon παιχνίδι

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα σας ενημερώσαμε πως η Ubisoft σταμάτησε τις ενημερώσεις για το Ghost Recon Breakpoint, καθώς και την κυκλοφορία νέων NFTs γι’ αυτό, παρόλο που το εγχείρημα θα συνεχιστεί σε άλλα παιχνίδι της γαλλικής εταιρίας. Παρόλα αυτά, οι fans της σειράς φαίνεται πως δε θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ αφού ήδη φημολογείται πως το επόμενο μεγάλο Ghost Recon παιχνίδι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, μέσα από νέο του ρεπορτάζ, το Kotaku αναφέρει πως το επόμενο κεφάλαιο της σειράς έχει κωδική ονομάσια OVER, έχοντας διαρεύσει αρχικά μέσα από το τεράστιο leak της βάσης δεδομένων της Nvidia. Μάλιστα, οι πηγές του μέσου αναφέρουν πως το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο και έτσι ενδέχεται να δούμε την κυκλοφορία του εντός του οικονομικού έτους 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για το free-to-play live-service battle royale Ghost Recon Frontline, το οποίο έχει καθυστερήσει επ’ αόριστον μετά από μια εσωτερική δοκιμή που είχε αρνητικό feedback. Αντιθέτως, ο λόγος γίνεται για τη συνέχεια των Wildlands και Breakpoint της Ubisoft Paris.

Για την ιστορία, πέρα από το Ghost Recon Frontline η Ubisoft ετοιμάζει και επίσημα άλλα δύο παιχνίδια-υπηρεσίες στα πλαίσια του Tom Clancy’s franchise, τα The Division Heartland και Xdefiant.