Το κινηματογραφικό samurai side-scroller Trek to Yomi έχει πλέον ημερομηνία

Και ένα ολοκαίνουργιο χορταστικό gameplay βίντεο
05 Απριλίου 2022 21:32
Το κινηματογραφικό samurai side-scroller Trek to Yomi έχει πλέον ημερομηνία

Η Devolver Digital σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Flying Wild Hog και τον ανεξάρτητο δημιουργό Leonard Menchiari, μόλις ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του ιδιαίτερου, ασπρόμαυρου, κινηματογραφικού, samurai side-scroller τους.

Ο λόγος γίνεται για το Trek to Yomi, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 5 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα συμπεριλαμβάνεται από την πρώτη μέρα της διάθεσής του στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass. Από την άλλη, όσοι θέλουν να το αγοράσουν για το έχουν για πάντα στη συλλογή τους θα λάβουν έκπτωση 10% αν προβούν σε προ-παραγγελία, οι οποίες πλέον έχουν ξεκινήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας, η Devolver Digital έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα εκτεταμένο gameplay βίντεο συνολικής διάρκειας περίπου 15 λεπτών, το οποίο χαρίζει μια χορταστική ματιά στην περιπέτεια του νεαρού ξιφομάχου Hiroki. Έπειτα από τον όρκο στον ετοιμοθάνατο Master του, ο μοναχικός σαμουράι θα κληθεί να αψηφήσει τη ζωή και το θάνατο και να αντιμετωπίσει τον ίδιο του εαυτό του, αποφασίζοντας την πορεία του στο μέλλον, την ώρα που το καθήκον τον καλεί.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.