Vampire: The Masquerade – Bloodhunt | Ημερομηνία για το δωρεάν battle royale

Βαμπίρ και battle royale. Ψήνεστε;
01 Απριλίου 2022 15:51
Vampire: The Masquerade – Bloodhunt | Ημερομηνία για το δωρεάν battle royale

Η ομάδα ανάπτυξης Sharkmob ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Vampire: The Masquerade – Bloodhunt θα βγει από early access μορφή πολύ σύντομα. Ο λόγος; Ο battle royale τίτλος είναι πλέον πανέτοιμος να κυκλοφορήσει κανονικά τον επόμενο μήνα για το PC, καθώς και το PlayStation 5.

To Bloodhunt είναι ένα νέο battle royale παιχνίδι, το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με άλλους τίτλους τους είδους. Αρχικά, δίνει στους παίκτες τον έλεγχο διάφορων βαμπίρ με υπερφυσικές δυνάμεις, καθώς και κάποια παραδοσιακά όπλα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους τίτλους της κατηγορίας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το παιχνίδι ανήκει στο σύμπαν του ιστορικού RPG Vampire: The Masquerade.

Μετά από μία επιτυχημένη περίοδο σε early access, η ομάδα της Sharkmob ανυπομονεί να δείξει σε όλους τους fans πως έχει προχωρήσει το παιχνίδι. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως θα φέρουμε τον τίτλο στο PlayStation 5 και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το κυκλοφορήσουμε την τελική έκδοση αυτόν τον Απρίλιο.

Όσον αφορά την έκδοση του PS5, ο τίτλος θα φέρει βελτιωμένα γραφικά θα υποστηρίζει πλήρως τις δυνατότητες του DualSense, ενώ θα έχει και Tempest 3D Audio. Μπορεί ο τίτλος να είναι εντελώς δωρεάν για όλους, αλλά θα υπάρχει και μία Founder’s Ultimate Edition για εκείνους που θέλουν κάποια έξτρα καλούδια, όπως cosmetics και in-game tokens.

Το Vampire: The Masquerade – Bloodhunt θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 και το PC στις 27 Απριλίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το νέο trailer.