God of War: Πέρασαν 17 χρόνια από όταν ο Kratos ξεκίνησε το ταξίδι του στην Αρχαία Ελλάδα

Και η Santa Monica ευχαριστεί τους παίκτες
22 Μαρτίου 2022 18:46
God of War: Πέρασαν 17 χρόνια από όταν ο Kratos ξεκίνησε το ταξίδι του στην Αρχαία Ελλάδα

Αν θέλετε μια υπενθύμιση για το πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος, έχουν περάσει και επίσημα 17 χρόνια από όταν ο Kratos ξεκίνησε το ταξίδι του στην Αρχαία Ελλάδα, με την κυκλοφορία του πρώτου God of War.

Αναλυτικότερα, το τρομερά επιτυχημένο hack ‘n’ slash παιχνίδι που ξεκίνησε το λατρεμένο franchise έκανε το ντεμπούτο του σαν σήμερα, στις 22 Μαρτίου του 2005 για την αγορά της Αμερικής, καταφθάνοντας στις 8 Ιουλίου του 2005 και στην Ευρώπη.

Έτσι, λοιπόν, η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης Santa Monica Studio αποφάσισε να ευχαριστήσει την κοινότητα για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, δημοσιεύοντας ένα ειδικό επετειακό εικαστικό, καθώς και ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

Αναλυτικότερα, το στούντιο δήλωσε:

17 χρόνια πριν, το God of War κυκλοφόρησε για το PlayStation 2 και ξεκίνησε το ταξίδι του Kratos στην Αρχαία Ελλάδα.

Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστούμε την καταπληκτική κοινότητά μας που έμεινε μαζί μας (και με τον Kratos) για τόσα χρόνια!

Δε θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς εσάς.

Μάλιστα, το στούντιο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την Read at Dawn, με την οποία είχε συνεργαστεί για τους δύο τίτλους του PSP, προσθέτοντας:

Όπως πάντα, ευχαριστούμε τους φίλους μας στην Ready At Dawn για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν, αναπτύσσοντας τα God of War: Chains of Olympus και God of War: Ghost of Sparta.

Τα σχετικά tweets ακολουθούν παρακάτω.

Για την ιστορία, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, το God of War: Ragnarok βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022, ολοκληρώνοντας το σκανδιναβικό saga της ιστορίας του Kratos. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο trailer του παιχνιδιού πατώντας εδώ.

Παράλληλα, να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War θα γίνει και τηλεοπτική σειρά από την Amazon, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό.

Tags: