Το Witcher 3 έχει ένα μυστικό που χρειάζεται 7 in-game χρόνια για να αποκαλυφθεί!

Και οι παίκτες το ανακάλυψαν 7 χρόνια μετά
21 Μαρτίου 2022 13:04
Το Witcher 3 έχει ένα μυστικό που χρειάζεται 7 in-game χρόνια για να αποκαλυφθεί!

Εδώ και καιρό οι λάτρεις του The Witcher 3: Wild Hunt ψάχνουν ένα από τα τελευταία μυστικά του παιχνιδιού, έπειτα από τα στοιχεία που αποκάλυψε ο quest designer Philipp Weber σε πρόσφατες δηλώσεις του. Τώρα, λοιπόν, ο YouTuber xLetalis τα κατάφερε, ανακαλύπτοντας (συμπωματικά 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τίτλου) ένα μυστικό που χρειάζεται 7 in-game χρόνια για να αποκαλυφθεί!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Weber είχε σχολιάσει ένα βίντεο του xLetalis για την χαρακτήρα Vivienne του Blood and Wine DLC, λέγοντας: «αναρωτιέμαι πότε οι παίκτες θα βρούνε το τελευταίο της μυστικό». Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού livestream ο σχεδιαστής αποκάλυψε ακόμη περισσότερες πληροφορίες, τονίζοντας πως το μυστικό βρίσκεται στην περιοχή Skellige και χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο απ’ ότι πολλοί υποπτεύονται.

Οι πληροφορίες αυτές ήταν αρκετές για να αρχίσει το κυνήγι ο xLetalis, ο οποίος τελικά κατάφερε να ανακαλύψει το easter egg.

*Ακολουθούν spoilers για το quest The Warble of a Smitten Knight του Blood and Wine DLC του The Witcher 3: Wild Hunt.*

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης αποστολής, ο Geralt καλείται να ερευνήσει μια κατάρα που ταλαιπωρεί μια χαρακτήρα, ονόματι Vivienne de Tabri. Αυτή η κατάρα την κάνει με την πάροδο του χρόνου να μοιάζει όλο και περισσότερο με πτηνό και έτσι αυτή καταφεύγει σε μαγικές αλοιφές, προσπαθώντας να καλύψει το ράμφος, τα νύχια και τα φτερά που απλώνονται στο δέρμα της.

Οι παίκτες μπορούν να λύσουν την κατάρα με διάφορους τρόπους, ένας από τους οποίος είναι να την μεταφέρουν σε ένα αυγό. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως αυτή η λύση μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο της Vivienne επτά χρόνια αργότερα.

Αν τελικά επιλεχθεί αυτή η λύση, η κατάρα θα λυθεί και η Vivienne θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το χρόνο που της απομένει για να ταξιδέψει στον κόσμο. Πρώτα θα πάει στη Novigrad και από εκεί στο Skellige.

Το μυστικό που επιμελήθηκε η CD Projekt είναι το εξής: Αν περάσουν επτά χρόνια στον in-game χρόνο, η NPC πράγματι πεθαίνει, όπως ακριβώς την προειδοποιεί ο Geralt! Ο YouTuber χρησιμοποίησε εντολές από την κονσόλα για να προχωρήσει άμεσα το χρόνο και καθώς στεκόταν δίπλα της, όταν πέρασαν επτά χρόνια, η Vivienne έπεσε αμέσως στο πάτωμα.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό του βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.