Οι νέες πίστες του Mario Kart 8 Deluxe αποκαλύπτονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από ένα trailer και μία διαφήμιση
18 Μαρτίου 2022 14:58
Οι νέες πίστες του Mario Kart 8 Deluxe αποκαλύπτονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο trailer και μια ιαπωνική τηλεοπτική διαφήμιση για το πρώτο κύμα του “Booster Course Pass”, του Mario Kart 8 Deluxe. Tο Mario Kart 8 μπορεί να πρωτοκυκλοφόρησε το 2014 για το Wii U, αλλά μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να παραμείνει στο προσκήνιο, γνωρίζοντας τρομερή επιτυχία στο Nintendo Switch.

Το πρώτο κύμα που θα φτάσει, λοιπόν, θα αποτελείται από 8 νέα courses, τα οποία είναι τα εξής: Tour Paris Promenade (Mario Kart Tour), Toad Circuit (Mario Kart 7), Choco Mountain (Mario Kart 64), Coconut Mall (Mario Kart Wii), Tour Tokyo Scramble (Mario Kart Tour), Shroom Ridge (Mario Kart DS), Sky Garden (Mario Kart Advance) και Tour Ninja Hideaway (Mario Kart Tour).

Να σας υπενθυμίσουμε, πως η ιαπωνική εταιρία σκοπεύει να βγάζει ακόμη 5 “waves” με συνολικά 48 remastered courses από όλα τα Mario Kart, έως το τέλος του 2023. Το Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Pass κοστίζει $24.99, αλλά θα προσφέρεται χωρίς επιπλέον κόστος για τους κατόχους του Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Δείτε παρακάτω το trailer και την ιαπωνική διαφήμιση. Οι νέες πίστες είναι από σήμερα διαθέσιμες.