Black Friday 2023: Έρχεται πακέτο προσφοράς για Nintendo Switch και Mario Kart

Προετοιμάζει το έδαφος η Nintendo
14 Νοεμβρίου 2023 21:41
Black Friday 2023: Έρχεται πακέτο προσφοράς για Nintendo Switch και Mario Kart

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των προσφορών και των εκπτώσεων, με αποκορύφωμα φυσικά το Black Friday. Τώρα, μιας και η «Μαύρη Παρασκευή» βρίσκεται πλέον μόλις μερικές ημέρες μακριά, η Nintendo ήρθε να πάρει σειρά, ανακοινώνοντας, μετά το PlayStation, πότε θα ξεκινήσουν οι δικές της προσφορές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter), η Nintendo Ευρώπης ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο αγοράς για τη γηραιά ήπειρο, το οποίο αναμένεται να φτάσει και στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν Nintendo Switch, θα μπορούν να βρουν από τις 20 Νοεμβρίου στα συνεργαζόμενα καταστήματα ένα νέο πακέτο αγοράς, με την OLED έκδοσης της κονσόλας σε κόκκινο και μπλε neon χρώματα. Το πακέτο θα περιλαμβάνει επίσης και έναν κωδικό για ένα ψηφιακό αντίτυπο του Mario Kart 8 Deluxe, καθώς και έναν κωδικό για τρεις μήνες συνδρομή στο Nintendo Switch Online.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Nintendo δεν αποκάλυψε ακόμη την τιμή του πακέτου επίσημα. Ωστόσο, μια πρόσφατη διαρροή είχε γνωστοποιήσει το bundle του πριν την ώρα του, αναφέροντας πως η τιμή του για το Black Friday θα ανέρχεται σε €349. Μένει φυσικά να δούμε αν αυτό θα επιβεβαιωθεί.

Η ανακοίνωση της Nintendo Ευρώπης: