Η Gamescom 2022 θα επιστρέψει κανονικά με φυσική παρουσία

Επιστροφή στην κανονικότητα;
10 Μαρτίου 2022 16:46
Η Gamescom 2022 θα επιστρέψει κανονικά με φυσική παρουσία

Τα τελευταία δύο χρόνια η πανδημία έχει αλλοιώσει αρκετές συνήθειες και δραστηριότητες, αλλά όπως φαίνεται η κανονικότητα επιστρέφει και στη gaming βιομηχανία. Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές της Gamescom ανακοίνωσαν πως φέτος η έκθεση θα επιστρέψει κανονικά, με ένα event που θα συνδυάζει τόσο φυσική παρουσία όσο και online στοιχεία.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή gaming έκθεση δίνει ραντεβού με τους gamers για τις 24 με 28 Αυγούστου. Αναμενόμενα, θα φιλοξενηθεί για άλλη μια φορά από το τεράστιο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, στην Γερμανία, με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προϋποθέτει η κυβέρνηση της χώρας. Μάλιστα, πέρα από τις στάνταρ πτέρυγες, αυτή των παιχνιδιών και αυτή για τα μέσα, φέτος ο εκθεσιακός χώρος της Gamescom θα έχει και ειδικές ενότητες για cosplay, για retro παιχνίδια και για λάτρεις των indies.

Το event θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά με το Gamescom Opening Night Live που αναμένεται να παρουσιάσει ο Geoff Keighley, ενώ συγχρόνως ανακοινώθηκε και η πρωτοβουλία «Gamescom Goes Green» που σχεδιάστηκε για να κάνει την εκδήλωση «κλιματικά ουδέτερη μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος η Gamescom 2022 θα έχει να καλύψει ένα πραγματικά μεγάλο κενό. Όχι μόνο πρόκειται για την πρώτη μεγάλης κλίμακας gaming έκθεση με φυσική παρουσία εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι και επίσημα το μεγαλύτερο gaming event του καλοκαιριού. Σε περίπτωση που δε θυμάστε, η φετινή E3 2022 δε θα έχει κανονική μορφή, ενώ φημολογείται έντονα πως ενδέχεται να ακυρωθεί και εξ ολοκλήρου.

Όλα τα φώτα, λοιπόν, είναι πλέον στραμμένα στην Gamescom 2022.

Tags: