Καθυστερεί για άλλη μια φορά το co-op του Halo Infinite

Πότε θα έρθει τελικά;
06 Μαρτίου 2022 09:50
Καθυστερεί για άλλη μια φορά το co-op του Halo Infinite

Η 343 Industries μέσα από επίσημη δήλωσή της, αναφέρει πως τελικά χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φέρει το co-op στο Halo Infinite. Έτσι, αυτό το χαρακτηριστικό δε θα γίνει τελικά διαθέσιμο τον Μάιο όπως ήταν προγραμματισμένο.

Το στούντιο θέλει ωστόσο να τονίσει πως έχει γίνει ήδη μεγάλη πρόοδο στο co-op του Campaign και ότι δουλεύει στο Forge παράλληλα με τη 2η σεζόν του multiplayer.

Η πραγματικότητα είναι ότι θα χρειαστεί περισσότερες χρόνος για να φέρουμε μια υψηλής ποιότητας co-op campaign εμπειρία που πληροί όλες τις δυνατότητες των τεσσάρων παικτών στον τεράστιο ανοιχτό κόσμο του Halo Infinite.

Είμαστε επίσης δεσμευμένοι να φέρουμε το split-screen co-op σε όλες τις Xbox κονσόλες, από το αρχικό Xbox One έως το Xbox Series X. Έτσι, οι μη γραμμικές, ευρέως ανοιχτές ενότητες του Campaign, έχουν μεγάλες προκλήσεις για το split-screen και μας έχουν πάρει περισσότερο χρόνο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη φέρουμε το co-op στο Campaign στις 3 Μαΐου, όταν ξεκινήσει η 2η σεζόν δηλαδή. Ωστόσο, εξακολουθούμε να επιδιώκουμε να παραδώσουμε αυτό το χαρακτηριστικό αργότερα, κατά τη διάρκεια του Season 2 και θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία το συντομότερο δυνατό.

Η 343 Industries παραμένει στο στόχο της με το Forge, δηλαδή να το κυκλοφορήσει με το Season 3.