Η ομάδα του Returnal αποκάλυψε το πρώτο στοιχείο για το επόμενο παιχνίδι της

Βρίσκεται στα πρώτα στάδια της
03 Μαρτίου 2022 16:26
Η ομάδα του Returnal αποκάλυψε το πρώτο στοιχείο για το επόμενο παιχνίδι της

Η Housemarque, η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης που ευθύνεται για παιχνίδια όπως τα Super Stardust HD, Dead Nation, Alienation, Resogun και το πρόσφατο Returnal, μόλις αποκάλυψε το πρώτο στοιχείο για το επόμενο project της. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των φετινών DICE Awards, ο managing director του στούντιο, Ilari Kuittinen, δήλωσε:

Είμαστε στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης ενός νέου παιχνιδιού, ενός νέου IP. Δημιουργούμε το concept και θα δούμε πως θα πάει.

Στη συνέχεια, ο game director του Returnal, Harry Krueger, πρόσθεσε:

Σε αυτό το στάδιο, είμαστε πραγματικά περήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει με το Returnal και είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι με το να κυνηγήσουμε την ίδια τροχιά ως εταιρία.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το στούντιο δεν εργάζεται σε κάποιο sequel για το Returnal ή για κάποιο άλλο από τα προηγούμενα παιχνίδια του, αλλά αντιθέτως εστιάζει τις δυνάμεις του σε ένα εξ ολοκλήρου νέο εγχείρημα. Πιθανότατα, η ομάδα ετοιμάζει ξανά μια AAA παραγωγή, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν πως σκοπεύει να κάνει πλέον.

Για την ιστορία, η Housemarque εντάχθηκε το δυναμικό των PlayStation Studios τον Ιούνιο του 2021 και έτσι το νέο της project βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις PlayStation κονσόλες.