Το Twitch streaming επιστρέφει στις Xbox κονσόλες

Επίσημος οδηγός από την εταιρία
24 Φεβρουαρίου 2022 14:04
Το Twitch streaming επιστρέφει στις Xbox κονσόλες

Έπειτα από τους πειραματισμούς των τελευταίων χρόνων με την αποτυχημένη Mixer πλατφόρμα, το Twitch επιστρέφει και επίσημα στις Xbox κονσόλες.

Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, το Xbox ανακοίνωσε πως συνεργάστηκε με την πασίγνωστη streaming υπηρεσία για να δώσει ξανά στους κατόχους Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S κονσολών τη δυνατότητα να μεταδίδουν το gameplay τους εύκολα στο Twitch. Αναλυτικότερα, η ενσωμάτωση σχεδιάστηκε εκ νέου και πλέον βρίσκεται στην καρτέλα ‘Capture and Share’ του Xbox Guide.

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κάποιος τα streams στο Twitch είναι αρκετά απλή, αφού αρκεί να σαρώσει ένα QR code για να συνδέσει το λογαριασμό του. Έπειτα, μέσα από την ίδια καρτέλα υπάρχει πληθώρα επιλογών για το μικρόφωνο και την κάμερα, την ποιότητα της εικόνας και πολλά ακόμη. Μάλιστα, το Xbox αναγνωρίζει το παιχνίδι που παίζει ο streamer και μπορεί να αλλάξει αυτόματα την κατηγορία του stream στο Twitch, για να συμβαδίζει με οποιαδήποτε αλλαγή μετά την έναρξη της μετάδοσης.

Για περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε τον αναλυτικό οδηγό του Xbox πατώντας εδώ.