Το πρώτο update του Horizon Forbidden West έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις

Μελλοντικά περαιτέρω βελτιώσεις και για την ποιότητα της εικόνας
23 Φεβρουαρίου 2022 14:49
Το πρώτο update του Horizon Forbidden West έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις

Το Horizon Forbidden West είναι διαθέσιμο εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα για τα PS4 και PS5 και τώρα η Guerilla Games έρχεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του update, διορώντας διάφορα θέματα που ανέφερε η κοινότητα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το patch 1.05 έχει μέγεθος περίπου 500Mb και επιλύει ένα πρόβλημα με την ποιότητα της εικόνας στις HDR τηλεοράσεις, όπου το sharpening φίλτρο ήταν υπερβολικό. Μάλιστα, η Guerilla τόνισε πως γνωρίζει ότι υπάρχουν και άλλα θέματα με τα γραφικά, όπως ένα τρεμόπαιγμα που έχουν παρατηρήσει πολλοί παίκτες ή σημεία με υπερβολικό saturation στα χρώματα. Αν και αυτό το patch δεν τα επιλύει, η ομάδα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα διορθώσει και αυτά το συντομότερο δυνατό.

Όπως και να ‘χει, επιστρέφοντας στο patch 1.05, διορθώθηκαν και μερικά θέματα με τα animations, όπως για παράδειγμα ένα bug που έκανε τα μάτια της Aloy και άλλων χαρακτήρων να κοιτούν σε λάθος κατευθύνσεις. Τέλος, επιλύθηκαν και bugs που υπήρχαν σε κύρια και δευτερεύοντα quests, καθώς και μερικά κολλήματα των χαρακτήρων σε τυχαία σημεία του περιβάλλοντος.

Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική λίστα με όλες τις αλλαγές πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για το Horizon Forbidden West, το οποίο επιμελήθηκε ο υπογράφων μαζί με τον Σάκη Κάρπα, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Σάκη και τον Αλέκο να απολαμβάνουν τη νέα περιπέτεια της Aloy στη μέση ενός δάσους πατώντας εδώ.