Ο Elon Musk αποκαλύπτει την άποψή του για το Cyberpunk 2077

Μετά το πρόσφατο μεγάλο update του παιχνιδιού
23 Φεβρουαρίου 2022 13:31
Ο Elon Musk αποκαλύπτει την άποψή του για το Cyberpunk 2077

Όπως φαίνεται, ο Elon Musk έχει μια αδυναμία στα παιχνίδια με sci-fi θεματολογία και μετά τα πρόσφατα σχόλιά του για το Halo Infinite, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έρχεται τώρα να αποκαλύψει την άποψή του για το Cyberpunk 2077.

Αναλυτικότερα, η CD Projekt έκανε μια δημοσίευση μετά την κυκλοφορία του next-gen update του παιχνιδιού, ευχαριστώντας την κοινότητα για τη στήριξη, όπως σας ενημερώσαμε. Στο εν λόγω tweet απάντησε και ο Musk, τονίζοντας πως το Cyberpunk 2077 είναι ένα «σπουδαίο παιχνίδι». Μάλιστα, με δεύτερο tweet του πρόσθεσε πως η Night City έχει όμορφο εικαστικό.

Τα tweets του Elon Musk για το Cyberpunk 2077:

Το Cyberpunk 2077, λοιπόν, φαίνεται πως άρεσε στον Elon Musk, ο οποίος τελευταία δείχνει να το έχει ρίξει αρκετά στο gaming, παρά τις αρκετές επιχειρήσεις και κατά συνέπεια ευθύνες που έχει να διαχειριστεί.

Για την ιστορία και σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Musk έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του PayPal, διαμορφώνοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε συναλλαγές μέσω του διαδικτύου, ίδρυσε την SpaceX που έχει πετύχει πολλά στο χώρο της αεροδιαστημικής τεχνολογίας, ενώ είναι και επικεφαλής της Tesla, η οποία έχει αλλάξει το χώρο των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις ηλεκτρικές της προτάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης. 

Συγχρόνως, είναι και ο ιδρυτής της The Boring Company που ασχολείται με την κατασκευή τούνελ στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και συνιδρυτής της Neuralink που αναπτύσσει διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής.