Ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι fans έρχεται στο Fall Guys

Υποδεχτείτε το cross-play
23 Φεβρουαρίου 2022 11:59
Ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι fans έρχεται στο Fall Guys

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφόρησε τον Αύγουστο 2020 και έμελλε να γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ έγινε γρήγορα παιχνίδι “φαινόμενο”. Η Mediatonic, ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, συνεχίζει από τότε μέχρι και σήμερα να τον εμπλουτίζει με νέο περιεχόμενο και όπως ανακοίνωσε τώρα, ετοιμάζει ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι fans εδώ και καιρό.

Ναι, είναι γεγονός, πως το cross-play θα έρθει στο Fall Guys, κάτι που σημαίνει ότι αν παίζετε στο PC θα μπορείτε να συνδεθείτε και να παίξετε με τους παίκτες του PlayStation και το αντίστροφο. Αυτό ανακοινώθηκε μέσα από το επίσημο site του στούντιο και θα έρθει με το Season 6 update.

Αν και μπορούσατε προηγουμένως να δημιουργήσετε cross platform lobbies σε Custom Shows, με το νέο χαρακτηριστικό θα μπορείτε πλέον να κάνετε party και να απολαύσετε όλες τις λίστες του παιχνιδιού, squads, duos, main shows και όχι μόνο.

Εφόσον εσείς και οι φίλοι σας έχετε ήδη συνδεθεί με τους Epic λογαριασμούς σας στο Fall Guys, θα μπορείτε να παίξετε μαζί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “invite players”. Μην ανησυχείτε εάν εσείς ή οι άλλοι δεν έχετε κάνει linked τα account σας, καθώς θα υπάρξει προτροπή για να το κάνετε μόλις ανοίξετε το παιχνίδι.

Τέλος, η Mediatonic είπε ότι γνωρίζει πως οι fans ήθελαν νέα που αφορούν την κυκλοφορία του τίτλου στα Xbox και Nintendo Switch, όμως, δυστυχώς, δεν είναι ακόμα έτοιμες.

Ολοκληρώνουμε την ανάπτυξη, εξακολουθεί να βρίσκεται στα σκαριά.

Για περισσότερα σχετικά με το Fall Guys παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.