Το Assassin's Creed Valhalla γίνεται ευκολότερο με το νέο του update

Μια νέα δυσκολία προστίθεται ως επιλογή
22 Φεβρουαρίου 2022 22:26
Το Assassin's Creed Valhalla γίνεται ευκολότερο με το νέο του update

Στις 10 Μαρτίου, ο κόσμος του Assassin's Creed Valhalla αναμένεται να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με την κυκλοφορία του Dawn of Ragnarök πακέτου επέκτασης.

Για να προετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος, η Ubisoft κυκλοφόρησε τώρα το νέο update 1.5.0, το οποίο έχει μέγεθος περίπου 10GB στις διάφορες πλατφόρμες. Αυτό έρχεται να κάνει την εμπειρία ευκολότερη, προσθέτοντας το νέο Saga Difficulty Mode.

Το εν λόγω επίπεδο δυσκολίας είναι πιο βατό από το ήδη υπάρχον Easy και υπάρχει ως ξεχωριστή επιλογή για το combat και για το stealth. Εφόσον επιλεγεί στην πρώτη περίπτωση, οι εχθροί που αντιμετωπίζει ο/η Eivor θα προκαλούν σημαντικά λιγότερο damage, ενώ τα levels τους δε θα ανεβαίνουν μαζί με τον χαρακτήρα σας. Από την άλλη στο stealth θα δίνεται περισσότερος χρόνος για τις ενέργειές σας, πριν σας εντοπίσουν οι εχθροί.

Παράλληλα, το νέο patch φέρνει και πολλαπλά bug fixes, καθώς και σημαντικές αλλαγές για το stealth γενικότερα. Σύμφωνα με τα patch notes, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν τα εξής όσον αφορά την stealth προσέγγιση:

  • AI reaction to whistle improved.
  • Players get detected by enemies when using environmental traps.
  • Wild animals detecting Eivor regardless of distance/angle and alerting nearby NPCs.
  • NPCs disengaging from conflicts extremely quickly.
  • Enemy detection cones reducing when using a bow.
  • Monks having difficulty to leave the music crowd stations in the quest Taken (Kidnap Estrid).

Να σας υπενθυμίσουμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο, από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι και στις 28 του ίδιου μηνά θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το open world παιχνίδι, ενώ πριν μερικές ώρες μάθαμε πως ο τίτλος κατάφερε να σπάσει και ένα τεράστιο εμπορικό ρεκόρ. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τέλος, πρόσφατα οι Unboxholics είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τον director του Dawn of Ragnarök expansion και να δουν μια ειδική παρουσίαση, οπότε πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε τη σχετική μας κάλυψη.