Assassin’s Creed Valhalla: Μάθαμε πότε ακριβώς θα τελειώσει η ιστορία του

Καταφθάνει το The Last Chapter
19 Νοεμβρίου 2022 20:46
Assassin’s Creed Valhalla: Μάθαμε πότε ακριβώς θα τελειώσει η ιστορία του

Και επίσημα, ο κύκλος του Assassin’s Creed Valhalla φτάνει στο τέλος του, μετά από δύο χρόνια post-launch υποστήριξης. Συγκεκριμένα, η Ubisoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last Chapter, το οποίο όπως υποδηλώνει και το όνομά του, θα είναι η τελευταία ενημέρωση που θα φέρει νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Αναλυτικότερα, η επίσημη ιστοσελίδα του franchise αναφέρει: «Στις 6 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουμε την τελευταία ενημέρωση περιεχομένου για το Assassin's Creed Valhalla, ολοκληρώνοντας δύο εκπληκτικά χρόνια υποστήριξης μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το Title Update 1.6.2 θα περιλαμβάνει νέο συναρπαστικό περιεχόμενο για το παιχνίδι, όπως το The Last Chapter, ένα συγκινητικό και οικείο κλείσιμο του έπους του Eivor. Αυτός ο επίλογος θα συνδέσει κάποια από τα αφηγηματικά τόξα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα προσφέρει ένα τέλος για το χρόνο σας μεταξύ του Raven Clan.»

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως για να έχουν πρόσβαση στο The Last Chapter, οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν τα εξής:

  • Να ολοκληρώσουν την βασική ιστορία σε όλες τις περιοχές της Αγγλίας
  • Να ολοκληρώσουν τα μυθικά story arcs των Asgard και Jotunheim
  • Να αναβαθμίσουν τον οικισμό τους σε level 5 και να κατασκευάζουν τα Jomsviking barracks
  • Να σκοτώσουν όλους τους στόχους του Order of the Ancients και να αποκαλύψουν τον ηγέτη τους

Ακόμη, η Ubisoft επιβεβαίωσε πως τα εποχιακά in-game φεστιβάλ θα σταματήσουν και πλέον όλα τα αντικείμενα που ήταν διαθέσιμα σε αυτά θα προσφέρονται σε διάφορους εμπόρους σε διαφορετικά σημεία της Αγγλίας.

Τέλος, δυστυχώς οι fans που περίμεναν κάποιο New Game+ mode θα μείνουν απογοητευμένοι, αφού η Ubisoft ξεκαθάρισε πως η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια που δεν το επιτρέπει. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε τη σχετική ανάρτηση πατώντας εδώ.